Vacature: Monteur landbouwmechanisatie

  • Salaris Tussen € 11,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Grootegast
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij technisch inzicht, affiniteit met de landbouwsector en ben je opzoek naar een veelzijdige baan? Onze opdrachtgever is op zoek naar een monteur landbouwmechanisatie!

Onze opdrachtgever uit de regio Grootegast is opzoek naar een ervaren monteur. Heb je minder ervaring maar ben je wel technisch aangelegd en ben je leergierig? Dat is ook goed, je zult dan begeleidt worden zodat je straks alle benodigde ervaring zelf ook hebt!
Je komt te werken in een agrarisch team, daarom is het belangrijk dat je affiniteit met de landbouw hebt. 

Werkzaamheden uit jouw takenpakket als monteur landbouwmechanisatie zijn onder andere het uit voeren van alle voorkomende service-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden.

Functie-eisen

  • Technisch aangelegd
  • Leergierig
  • Zowel in teamverband als zelfstandig kunnen werken

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever uit de omgeving van Grootegast is een bedrijf werkzaam in het loonwerk en grondverzet. Ze verrichten werkzaamheden voor bedrijven in de agrarische en bouw sector, voor gemeenten, overheidsinstellingen en voor particulieren. Ze zijn uitgegroeid tot een bedrijf met een eigen identiteit en een zeer diverse klantenkring. Klanttevredenheid voor een zeer aantrekkelijke prijs staat hoog in het vaandel. Het meedenken met de klant, om zo samen tot dé perfecte oplossing te komen, is de afgelopen jaren een belangrijke kernkwaliteit gebleken waardoor de klantenkring steeds groter wordt.

Wat wij bieden

Onze opdrachtgever biedt een uitdagende en afwisselende functie! Salaris is conform de cao groen, grond en infrastructuur en zal afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring tussen de €11,- en €16,- euro bedragen.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als Monteur landbouw mechanisatie? Solliciteer dan uiterlijk 24 Januari. Voor meer informatie of vragen over de vacature 'Monteur landbouw mechanisatie' kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via