Vacature: Zelfstandige Timmerman

  • Salaris Tussen € 13,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Roden
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij ervaring als timmerman en ben je opzoek naar een (nieuwe) uitdaging? Onze opdrachtgever zoekt jou!

Onze opdrachtgever uit de regio Roden is per direct opzoek naar een zelfstandige timmerman. Het is belangrijk dat jij weet wat je doet. Je moet instaat zijn om de basis werkzaamheden zelfstandig uit te voeren, natuurlijk hoef je niet alles te kunnen maar jezelf zelfstandig redden is wel een pre. Als zelfstandig timmerman ga jij bezig met van alles en nog wat, denk hierbij aan het renoveren van een woonkamer of het bouwen van een volledige woning. Jij bent samen met je collega's verantwoordelijk voor het eindproduct en bent daarom het visite kaartje van het bedrijf! Een tevreden klant achterlaten is waar jij en je collega's zich iedere werkdag keihard voor inzetten.

Werktijden zijn over het algemeen van 07:30 tot 16:00, je bent dus elke dag lekker op tijd thuis!

Functie-eisen

  • Diploma MBO timmermansopleiding of opgedane ervaring van het vak.
  • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken
  • Betrouwbaar

Over het bedrijf

Het bouwbedrijf uit de omgeving van roden heeft één eigenaar en drie medewerkers die klussen in en rondom het huis verrichten. Samen hard werken, mooie dingen bouwen en een tevreden klant achterlaten is waar het bedrijf voor gaat. Ondanks het harde werken is de sfeer in het bedrijf ook belangrijk en word de communicatie met elkaar als positief ervaren.

Wat wij bieden

Wij bieden een goede werksfeer, uitstekende arbeidsvoorwaarden en een salaris conform de cao bouw, jouw leeftijd en ervaring en zal tussen de €13,- en €17,50,- per uur bedragen

Ben jij de zelfstandige timmermanwaar onze opdrachtgever naar opzoek is? Ben jij geïnteresseerd geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan direct maar uiterlijk 24 Januari. Mocht je nog vragen hebben over de vacature "zelfstandige timmerman" of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek via het telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via