Vacature: Machine operator bij Sylvaphane

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Tolbert
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Jij bent een echte aanpakker die vaker in de productie heeft gewerkt; jij weet je door je technische kennis goed te redden met machines en ben je per direct beschikbaar? Dan ben jij misschien wel de machine operator die wij zoeken.

Sylvaphane uit Tolbert is opzoek naar een ervaren machine operator. Als machine operator stel je de sealmachines in en waar nodig stel je de machines bij. Samen met je collega's zorg je ervoor dat het eindproduct wordt verpakt. Je voert daarnaast kwaliteitscontroles uit en waar nodig stel je het proces bij. Wanneer de machine niet naar behoren werkt, houd jij het hoofd koel en weet je de kleine storingen op te lossen

Verder ga jij als machine operator werken in een drieploegendienst, belangrijk is dus dat jij flexibel bent ingesteld. Werken in ploegendiensten zorgt er voor dat jij 20% ploegendiensttoeslag krijgt.

Functie-eisen

  • Je bent enthousiast, een harde werker en leergierig
  • Je hebt technisch inzicht en het liefst ervaring als operator / productie medewerker
  • Je bent fulltime en voor een langere termijn beschikbaar

Over het bedrijf

Sylvaphane levert aan afnemers in heel Europa verpakkingsfolies met name op basis van polypropeen, cellofaan en polyester. Ze beschikken over ruime werkvoorraden folie in allerlei breedtes, diktes, uitvoeringen en coatings.
Verder hebben ze een groot aantal hightech rollen-snijmachines waarmee rollen snel en efficiënt op de juiste maat kunnen worden gesneden. Sylvaphane is de laatste jaren flink aan het groeien, zo is het pand in grootte verdubbeld en neemt ook de hoeveelheid productie in rap tempo toe. Doordat ze deze snelle groei doormaken zijn ze opzoek naar meerdere machine operators uit de omgeving.

Wat wij bieden

Werken als machine operator bij Sylvaphane betekent een baan bij een groot en professioneel bedrijf, een marktconform salaris met ploegentoeslag van 20% én bij goed functioneren uitzicht op een contact voor onbepaalde tijd. Daarnaast ontvang je een persoonlijk kledingpakket bij aanvang van de werkzaamheden.

Is de functie van machine operator bij Sylvaphane jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan uiterlijk 24 Januari. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over deze vacature "Machine operator bij Sylvaphane"? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via