Vacature: (Leerling) blokkenlijmer

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Opende
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Heb jij enige ervaring in de bouw of ben jij al een ervaren blokkenlijmer? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees snel verder en solliciteer!

Voor een klussenbedrijf in Opende zijn wij op zoek naar een ervaren blokkenlijmer of iemand die bereid is om het vak te leren en als leerling of assistent wil beginnen. De blokken worden met een kraan (meestal een 'warrybok') verplaatst en op de juiste plek gezet. Je zal op den duur ook leren werken met zo'n kraantje. Als lijmer zorg je er voor dat de blokken met specie vast worden gemaakt. Dit komt erg precies wat de blokken moeten recht en netjes vastgemaakt worden. Als (leerling) blokkenlijmer kom je op veel verschillende locaties.

Functie-eisen

  • Enige ervaring in de bouw of ervaring als blokkenlijmer
  • VCA
  • Rijbewijs B en in bezit van eigen vervoer

Over het bedrijf

Het klussenbedrijf uit Opende is met name werkzaam in het maken/bouwen van muren van zand-kalkstenen blokken. De eigenaar van dit kleine bedrijf zal met name de kraan bedienen om de blokken aan te geven. Zo nu en dan voert het bedrijf ook andere bouw-gerelateerde werkzaamheden uit op kleine- en grote projecten.

Wat wij bieden

Een leuke fulltime functie binnen een informeel en klein bedrijf. Daarnaast zijn de arbeidsvoorwaarden voor deze functie marktconform de CAO Bouw en afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Denk daarbij aan een bruto uurloon tussen de € 10,- en € 15,- (volwassenloon). Op het moment dat je gaat starten, ontvang je een paar veiligheidsschoenen en een passend kledingpakket.

Ben jij de (leerling) blokkenlijmer waar onze opdrachtgever naar op zoek is? Solliciteer dan uiterlijk 24 Januari. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'assistent blokkenlijmer'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via