Vacature: Transportplanner

  • Salaris Tussen € 12,- en € 20,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Spijk
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Is plannen jouw tweede natuur? Beschik je daarnaast over een goede dosis doorzettingsvermogen, zelfstandigheid en improvisatietalent? Dan is deze combinatiefunctie als transportplanner net wat voor jou!

Wegens uitbreiding van het team is er plaats voor niemand minder dan een transportplanner!

Als transportplanner/mengmeester ben je de welbekende spil in het web. In deze functie zorg jij ervoor dat de planning staat als een huis. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aannemen en produceren van orders. Je stuurt je collega’s aan en coacht ze waar nodig. Verder geef je ook de bestelling van grondstoffen door. Het voorlichten, adviseren en informeren van klanten m.b.t. leveringen en bestellingen pak jij ook op. Verder verwerk je de orders en zorg je voor een optimale planning hiervan. Voor een deel werk je ook als mengmeester! Het produceren van cement gebonden halffabricaten behoort ook tot jouw takenpakket. Een gecombineerde, afwisselende rol dus. 

Functie-eisen

  • mbo werk- en denkniveau
  • ervaring in een soortgelijke rol (als transportplanner, óf als mengmeester)
  • staat sterk in je schoenen, werkt nauwkeurig en bent communicatief vaardig

Over het bedrijf

Waar? Bij een dynamisch bedrijf dat betonmortel en andere halffabricaten op basis van cement levert. Affiniteit met de bouw is dus een grote pre.

Wat wij bieden

Een afwisselende en uitdagende baan! Je draait een werkweek van 40 uur. Daarbij ben je, wanneer het gaat om werktijden, flexibel inzetbaar. De kans op een vaste aanstelling op termijn is aanwezig. Je uurloon is afhankelijk van je opleidingsachtergrond en ervaring, maar ligt tussen de €12,- en €20,- per uur. 

Is deze vacature als planner jouw ideale baan? Solliciteer dan gelijk! Je kunt reageren tot en met 24 januari Voor vragen of meer informatie kun je bellen met ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 0596 59 22 22.

Deel deze vacature via