Vacature: Magazijnmedewerker Groningen

  • Salaris Tussen € 13,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau MavoMbo

Over de functie

Ben jij een echte aanpakker, houd jij van afwisseling in je werk is het onderhouden van een magazijn voor jou geen enkel probleem? Dan zijn wij op zoek naar jou als magazijnmedewerker!

Ter versterking van het team van onze opdrachtgever in Groningen zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker. Als magazijnmedewerker ben jij verantwoordelijk voor het op voorraad houden van de materialen en zorg jij ervoor dat het magazijn opgeruimd en netjes blijft. Daarnaast zorg jij er met de bus van de zaak voor dat je eventueel vergeten materialen naar de klussen van je collega's brengt, zodat ze daar ook door kunnen! Daarnaast draai jij de speci voor de klussen, je bent dus ook echt betrokken bij het werk van je collega's. Aan het einde van de werkdag zorg jij er samen met je collega's voor dat de busjes weer volgeladen klaar staan om de volgende dag weer mee op pad te gaan. 

In het magazijn werk je met relatief zware materialen. Het is dus belangrijk dat je lichamelijk in staat bent om zware zakken en dozen te tillen. 

Functie-eisen

  • rijbewijs B
  • heftruckcertificaat (bij voorkeur)
  • fysiek in staat het werk te verrichten 

Over het bedrijf

Dit stukadoors- en afbouwbedrijf uit Groningen levert naast het traditionele stucwerk ook tegelwerk en spackwerk. Naast stukadoors en tegelzetters hebben ze ook spackspuiters, slopers, timmermannen, schilders, vrachtwagenchauffeurs, magazijnmedewerkers en schoonmakers in dienst. Naast deze medewerkers werken er medewerkers op kantoor die zich bezighouden met de verkoop, calculatie, werkvoorbereiding, inkoop, planning, (financiële) administratie en personeelszaken. 

Wat wij bieden

Wanneer je start als magazijnmedewerker in Groningen betreft dit een fulltime functie die bij goed bevallen voor langere tijd is. Jouw bruto uurloon is afhankelijk van jouw kennis en ervaring, maar ligt conform cao tussen de € 13,- en € 16,- bruto per uur. 

Zorg jij binnenkort voor de bevoorrading van het magazijn van dit bedrijf? Reageer dan voor 1 februari op deze vacature. Heb je nog vragen over de vacature 'magazijnmedewerker Groningen' of wil je solliciteren op deze vacature? Neem gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum, je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30. Je kunt ons ook mailen: infobedum@abiant.nl. We vertellen je graag meer!

Deel deze vacature via