Vacature: Schoonmaakmedewerker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 15 uur
  • Standplaats Noordhorn
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een schoonmaakmedewerker en opzoek naar een nieuwe baan? Dan is deze vacature misschien wel wat voor jou!

Voor onze opdrachtgever zijn we per direct op zoek naar een schoonmaakmedewerker in de omgeving van Peize. Het gaat om het schoonmaken van de kantine, kantoren, sanitair etc. bij een productiebedrijf.
Als schoonmaakmedewerker ga jij fluitend en vol energie te werk en zorg je ervoor dat je alles netjes achterlaat. Het bedraagt 2- 2,5 uur per dag, elke werkdag, en het liefst in de ochtend. Bij goed bevallen is werk voor langere tijd mogelijk.

Functie-eisen

  • Ervaring als schoonmaker (bij voorkeur)
  • Flexibel inzetbaar
  • Woonachtig in Peize of directe omgeving

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een dienstverlenende organisatie die diverse professionele schoonmaakdiensten aanbiedt. Het team van schoonmakers heeft jarenlange ervaring in het schoonhouden van diverse panden en objecten. Ze werken voor zowel particulieren en ondernemers.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een parttime baan voor ruim 10 uur per week als schoonmaker. De baan is prima te combineren met school of een andere baan! Het salaris is conform cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf en zal tussen € 11,- en € 12,- bruto per uur zijn afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als schoonmaker in de omgeving van Peize? Solliciteer dan voor 31 Januari. Voor meer informatie of vragen over de vacature 'schoonmaakmedewerker' kun je contact opnemen met ons uitzendbureau Abiant in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via