Vacature: Plafond- en wandmonteur

  • Salaris Tussen € 15,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Klazienaveen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Jij bent de man of vrouw die een wand of plafond er weer strak laat uitzien. Dat maakt jou trots. Jij kunt als geen ander deze klus klaren. 

Ter uitbreiding van het huidige team zijn wij per direct op zoek naar ervaren wand- en plafondmonteurs. Deze wanden en plafonds worden geplaatst in onder andere woningen, kantoren, ziekenhuizen, bedrijfs- en winkelpanden. De werkzaamheden vinden plaats in de provincies Drenthe en Groningen. Geen klussen over ver dus elke avond thuis!  Heb je al ervaring als wand- en plafondmonteur dan is dat mooi meegenomen. Ben je een schoolverlater en wil je opgeleid worden tot wand- en plafondmonteur dan mag je ook reageren.

Functie-eisen

  • bij voorkeur ervaring in de wand- en plafondmontage
  • collegiaal, flexibel en klantgericht
  • VCA -certificaat of bereid deze te behalen

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een bedrijf dat specialist is in het leveren en monteren van wand- en plafondsystemen. Ze zijn gevestigd in Emmen. Dagelijks ga je samen met een collega op pad om de klus te klaren. De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in de regio van Emmen.

Wat wij bieden

Wij bieden een baan voor langere periode met kans op overname door de opdrachtgever. Je salaris zal conform cao Afbouw worden vastgesteld. Een richtlijn voor het brutoloon per uur ligt tussen de € 15,50 en € 18,00. Ben jij de wand- en plafondmonteur die we zoeken? Solliciteer dan voor 29 januari! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Emmen op telefoonnummer 0591 70 11 01.

Deel deze vacature via