Vacature: Calculator/werkvoorbereider

  • Salaris Tussen € 3290,- en € 4500,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Lemelerveld
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij werkzaam als calculator/werkvoorbereider in de schilders branche en toe aan een nieuwe uitdaging? Dan komen wij graag met jou in contact.

Voor een bedrijf in het vastgoedonderhoud (met als standplaats Deventer) zijn we op zoek naar een calculator/werkvoorbereider Planmatig Onderhoud. In deze functie beoordeel je de aanvraag van klanten en doe je opnames. Je bepaalt de kostprijs, werkt de calculatie uit en vertaalt deze in een nauwkeurige werkbegroting, planning en offerte. Ook koop je in en zorg je voor een goede voorbereiding van het project. Samen met de bedrijfsleider stel je een uitvoeringsplanning op en ben je per project verantwoordelijk voor de budgettaire en financiële verslaglegging, de nacalculatie en de coördinatie van de projectadministratie. Je werkt nauw samen met de operationeel directeur, bedrijfsleider en uitvoerder van de projecten.

Functie-eisen

  • mbo+/hbo werk- en denkniveau
  • meerjarige ervaring in een soortgelijke rol (schildertechnische projecten)
  • bekend met houtrotinspectie, kozijnervaring 
  • kennis en expertise op het gebied van glas
  • bij voorkeur ervaring met Gilde/Handsoft Pro
  • oplossingsgericht en goed kunnen samenwerken

Over het bedrijf

Het bedrijf is een toonaangevend en financieel gezond bedrijf dat al meer dan 60 jaar actief is als betrouwbaar vastgoedonderhoudsbedrijf op het gebied van renovatie, (gevel)onderhoud en energiebesparing. Hun klanten zijn o.a. bedrijven, scholen, VVE's en vastgoedeigenaren. Ze hebben een lange termijn focus, zijn sterk klant gericht, hebben een uitstekende marktreputatie en betrokken vakkundige en creatieve medewerkers. Het bedrijf heeft een no-nonsense bedrijfscultuur, een aanpakkers mentaliteit, korte communicatielijnen en een prettige werksfeer.

Wat wij bieden

Wij bieden een aantrekkelijke en vooral veelzijdige baan hebt met een grote mate van zelfstandigheid, waar je eigen inbreng gewaardeerd en gestimuleerd wordt en waar je werkt in een dynamische omgeving. Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen en je wordt goed begeleid vanuit de bedrijfsleiding.  Je komt in een leuk en gezellig team terecht wat goed samenwerkt en waar humor belangrijk is. Wij bieden je een fulltime baan voor langere periode. Het salaris is volgens de Schilders- , afwerkings- en glaszetbedrijf cao en ligt tussen de € 3290,- en € 4500,- bruto per maand.

Interesse in deze functie van calculator/werkvoorbereider? Solliciteer dan vóór 23 januari ! Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Abiant Emmen op het telefoonnummer 0591 70 11 01

Deel deze vacature via