Vacature: Servicemonteur Eemshaven

  • Salaris Tussen € 13,- en € 20,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Spijk
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wegens uitbreiding van het team zoeken wij per direct een servicemonteur in de Eemshaven!

Het kantoor en de loods zijn dan wel gevestigd in de Eemshaven, maar als servicemonteur werk jij op verschillende locaties door heel Nederland! Wij zoeken in deze rol een echte aanpakker, iemand die het niet erg vindt om de handen uit de mouwen te steken. Je bent vaak alleen op pad om bij klanten storingen en andere problemen op te lossen. Dit kan gaan om een breed scala van problemen, bijvoorbeeld lekkages of schade aan elektra. Wij zoeken dus een allround servicemonteur met ervaring in meerdere vakgebieden: elektra, installatie en loodgieterswerk. 

Functie-eisen

  • een afgeronde opleiding tot servicemonteur
  • aantoonbare ervaring als servicemonteur
  • VCA-VOL (of bereid deze te halen)
  • rijbewijs b

Over het bedrijf

Het bedrijf bouwt (tijdelijke) woningunits. Onze klant is een landelijke speler wanneer het gaat om huisvesting. Zij bouwen woningunits in fabrieken, om deze vervolgens te kunnen plaatsen daar waar nodig. Na gebruik worden deze units weer gedemonteerd en hergebruikt. De loods staat in de Eemshaven. De projecten daarentegen vinden door de hele provincie plaats!

Wat wij bieden

Wij bieden een verantwoordelijke en uitdagende baan als servicemonteur. Je hebt in deze baan een vrije rol met veel ruimte voor eigen initiatief. Je gaat werken binnen een hecht en gezellig team waar een informele sfeer heerst. Ook zijn er mogelijkheden tot interne doorgroei en opleidingsmogelijkheden in het vakgebied. Verder een passend salaris, afhankelijk van jouw werkervaring en opleidingsachtergrond. Het uurloon ligt tussen de €13,- en €20,- per uur.

Wil jij aan de slag als servicemonteur? Solliciteer dan gelijk! Je kunt reageren tot en met 25 januari. Wil je nog meer weten of heb je vragen? Bel dan ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 0596 59 22 22.

Deel deze vacature via