Vacature: Allround grondwerker

  • Salaris Tussen € 13,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Oostermeer
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Letterlijk met beide voeten in de klei, dat is waar jij het liefst in staat. Ga jij als grondwerker bij onze opdrachtgever in Eastermar aan het werk?

Jij bent de rechterhand van de kraanmachinist en samen gaan jullie voornamelijk in de provincie Groningen aan het werk.  Als grondwerker maak je de infrastructuur elke dag een stukje beter! De werkzaamheden die je gaat uitvoeren is meestal in de nieuwbouw. Zo ga je helpen bij het aanleggen van riolering en zet je kolken. Ook assisteer je de kraanmachinist door voor te steken met de schep en hem aanwijzingen te geven. Het zou mooi zijn als je enige ervaring hebt als grondwerker en in het bezit bent van een VCA certificaat. Wil je dit werk graag leren? Dan komen wij ook graag met jou in contact!

Functie-eisen

  • 32 tot 40 uur er week beschikbaar
  • Rijbewijs B(E)

Over het bedrijf

Je gaat aan het werk bij een veelzijdig, dynamisch bedrijf in de grond-, weg- en waterbouw. Het bedrijf houdt zich veelal bezig met grondwerk voor de woning- en utiliteitsbouw, riolerings- en bestratingswerkzaamheden, damwanden en beschoeiingen. Bij onze opdrachtgever werken ongeveer 15 medewerkers, er heerst een gemoedelijke sfeer en samenwerken staat hier hoog in het vaandel.

Wat wij bieden

Je kunt fulltime aan het werk en bij goed functioneren en wederzijds enthousiasme krijg je een contract voor onbepaalde tijd. De werkdagen zijn van 7:00 uur tot 16:00 uur. Het salaris is conform cao Groen, Grond en Infra en ligt tussen de €12,53 en de €14,29 per uur. Daarnaast ontvang je een ATV vergoeding van 5,12% boven op je normale gewerkte uren. Ook krijg je voldoende werkkleding en de benodigde persoonlijke beschermingsmiddelen.

Ben jij de allround grondwerker die onze opdrachtgever zoekt? Dan ontvangen we graag uiterlijk 21 januari jouw sollicitatie. Wil je graag meer informatie over de vacature Grondwerker of heb je vragen? Neem gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen via telefoonnummer 0512 22 04 40.

Deel deze vacature via