Vacature: Betonboorder

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats De Wilp Gn
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Ben jij een ervaren betonboorder of ben jij bekend in de Bouw sector en wil jij graag leren betonboren? Lees dan verder en solliciteer als deze vacature jou wat lijkt!

Onze opdrachtgever is opzoek naar een ervaren betonboorder. Als betonboorder ga je iedere dag mee naar de klus die bij particulieren kan zijn, maar ook bij bedrijven. Je maakt gaten en groeven in de betonnen muren en je probeert dit zo netjes mogelijk te doen. Wat er bij komt kijken is dat er natuurlijk ook opgeruimd moet worden en dat de werkruimte netjes achtergelaten moet worden. Je zorgt er dus ook iedere dag voor dat het puin opgeruimd wordt. Verder komen er ook allerlei andere hand- en spandiensten bij kijken.

Functie-eisen

  • Ervaring als betonboorder of in de Bouw
  • Rijbewijs B
  • VCA (of bereid deze te behalen)

Over het bedrijf

Het bedrijf waarvoor je aan het werk gaat komt uit de gemeente Westerkwartier en is een welbekende speler in de regio. Het gaat om een familiebedrijf dat al ruim 33 jaar actief is in deze branche. Ze worden ingehuurd door zowel particulieren als door bedrijven om te boren en goten te maken. Over het algemeen zijn er zo'n 2 tot 6 mensen voor dit betonboor bedrijf aan het werk. Een klein team waarbij jouw bijdrage er ook daadwerkelijk toe doet.

Wat wij bieden

Als betonboorder ga je fulltime aan het werk. Jouw salaris ligt conform de cao Bouw en ligt tussen de € 12,- en € 15,- afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. 

Wil jij aan het werk als betonboorder? Reageer dan direct op deze vacature. Je kunt solliciteren tot en met 31 Januari. Heb je nog vragen of wil je eerst meer weten over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek. Je kunt ons bereiken op het volgende telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via