Vacature: Monteur pompen

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Tolbert
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij graag met je handen aan het werk en lijkt het je leuk om pompen te monteren/ in elkaar te zetten? Lees dan snel verder!

Onze opdrachtgever is opzoek naar een monteur pompen. Over het algemeen zal je aan het werk zijn op de locatie in de buurt van Leek, waar je voornamelijk orders klaar gaat maken. Dit houdt in dat je pompen monteert/in elkaar zet die voor een zeer uiteenlopend klantenbestand bestemd zijn. Wel zijn het met name pompen die gebruikt worden in de voedingsindustrie, denk aan bijvoorbeeld pompen voor: patat, jam, sauzen en aardappelpuree. Het kan heel af en toe voorkomen dat je met monteurs op pad gaat voor bezorging of reparatie van pompen.

Het betreft een fulltime functie waarbij de werktijden liggen tussen 07.30 en 16.15 uur, je bent dus elke werkdag lekker op tijd vrij!

Functie-eisen

  • Afgeronde technische opleiding (bijvoorbeeld MTS WTB) óf ervaring met sleutelen / in de techniek
  • Eigen vervoersmiddel 

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je voor aan de slag gaat is een familiebedrijf uit de omgeving van leek. Er werken rond de 20 medewerkers, waar een cultuur heerst die door de medewerkers als open wordt ervaren en die korte lijnen heeft. Het familiebedrijf ontwerpt en produceert pompen in alle soorten en maten en verkopen deze over de hele wereld.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie waarbij de werktijden liggen tussen 07.30 en 16.15 uur. Er wordt bij de aanstelling ingezet op een langdurig dienstverband; dus ook met het oog op de toekomst zit jij hier als "monteur pompen" goed! Jouw salaris wordt gebaseerd op de cao Klein Metaal en is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Denk daarbij aan een loon tussen de € 12,- en € 16,- bruto per uur.

Ben jij de medewerker waar onze opdrachtgever naar op zoek is? Solliciteer dan uiterlijk 31 Januari. Voor meer informatie of vragen over de vacature 'monteur pompen' kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via