Vacature: Montagemedewerker kunststof kozijnen

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Veenwouden
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Vind je het leuk om dingen in elkaar te zetten? Heb jij twee rechterhanden wanneer het om klussen gaat? Voor een montagebedrijf uit de regio Veenwouden zijn wij op zoek naar een (leerling) montagemedewerker kunststof kozijnen.

Naast het feit dat jij ontzettend handig bent, ben je stressbestendig en werk je nauwkeurig. Het eindresultaat mag er dan ook zijn; het ziet er keurig uit en het is netjes afgewerkt. Als montagemedewerker ben jij het visitekaartje van het bedrijf. Jouw klantvriendelijkheid komt dan ook goed van pas.

Functie-eisen

  • rijbewijs B en eigen vervoer
  • VCA-certificaat of bereid deze te halen
  • ervaring in een vergelijkbare functie

Over het bedrijf

Het bedrijf waarvoor je komt te werken houdt zich bezig met het onderhoudsarm maken van gebouwen. Dit varieert van het leveren en monteren van kunststof kozijnen voor woningen tot het monteren van gevelbekleding en het monteren van een dakkapel op een woning. Ze werken veel projectmatig bij zowel renovatieprojecten als nieuwbouwprojecten.

Wat wij bieden

Deze vacature voor montagemedewerker kunststof kozijnen staat open voor een fulltime dienstverband voor langere tijd. Het loon is conform cao Bouw en ligt tussen de € 11,- en € 15,- bruto per uur en is afhankelijk van je kennis en ervaring. Je komt te werken in een leuk team dat met veel vakmanschap en plezier samen te werk gaat.

Ben jij de 'montagemedewerker kunststof kozijnen' die we zoeken? Solliciteer dan voor 3 februari. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Veenwouden op het telefoonnummer 0511 72 60 00

Deel deze vacature via