Vacature: Monteur buitendienst

  • Salaris Tussen € 2400,- en € 2900,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Lemmer
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Zoek jij een gave functie waarbij tripjes naar het buitenland geen enkel probleem zijn?  Dan zoeken wij jou! Voor onze opdrachtgever in Balk zijn wij op zoek naar een monteur, die zich sterk gaat maken in de afvalwaterzuiveringsmarkt. Je zult zoal bezig zijn met bestaande en met nieuwe installaties. Dus vind jij het heerlijk om lekker onderweg te zijn en je favoriete beroep als monteur buitendienst te beoefenen dan zoeken wij jou!

Jij bent een monteur in de buitendienst. Je zult je bezig houden met het installeren van nieuwe installaties en je onderhoud en repareert bestaande installaties. Je zult je werkzaamheden in Nederlands uitvoeren, maar het kan ook voorkomen dat je ze in het buitenland zult uitvoeren. Je komt te werken in een super leuk team wat bestaat uit een montageplanner en een team van buitendienst monteurs. Samen met jou team zorgen jullie ervoor dat je jullie zoal nieuwe installaties verrichten, maar ook reparaties en onderhoud uitvoeren aan bestaande apparatuur. Je kunt hierbij denken aan reparatie of renovatie aan bestaande vijzels en beluchters, bijvoorbeeld het vervangen van lagers of aandrijvingen. Nadat jullie de klus geklaard hebben stellen jullie een rapportage van de werkzaamheden op en vervolgens jullie jullie weg naar de volgende klus.

Functie-eisen

  • Rijbewijs B
  • Opleiding elektrotechniek
  • Beheerding van Engels en Duitse taal
  • Bereid om te reizen

Over het bedrijf

De opdrachtgever is een gespecialiseerd in waterzuivering apparatuur en waterkrachtvijzels. Kwaliteit en veiligheid staat voorop bij dit bedrijf.  Het is dan ook een hard groeiend bedrijf met meerdere vestigingen in verschillende landen met in totaal ruim 150 werknemers. Kwaliteit en veiligheid staat voorop bij dit bedrijf.  Ze zullen je met open armen ontvangen en er heerst een gezellig sfeer.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan voor langere periode. Daarnaast bieden wij een salaris conform de Cao metaal & techniek dat passend is bij jouw opleiding en ervaring. Dit zal tussen de €2400,- en €2900,- bruto per maand zijn.

Wil jij binnenkort nog starten als monteur buitendienst? Solliciteer dan voor 3 februari. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via