Vacature: Opperman straatmaker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een leuke baan waar je jouw handen uit de mouwen kunt steken? Wegens aanhoudende drukte zijn wij voor onze opdrachtgever op zoek naar een opperman straatmaker.

Als opperman in de bestratingen werk je meestal aan straten en trottoirs, maar ook aan tuinen, bedrijfsterreinen, parken en speeltuinen. Samen met de stratenmaker voer je allerlei straatwerk uit: zoals het opnieuw plaatsen en aanbrengen van banden, kolken, straatpotten, putranden, goten en verhardingen. Als opperman bestratingen zorg je samen met je collega’s er voor dat de huidige bestrating wordt verwijderd of je zorgt er doormiddel van uitvlakken/afrijden van de oppervlakte dat de ondergrond gereed is voor de nieuwe bestrating. Verder zorg jij er voor dat dat de verkeersafzettingen op de juiste plek staan en voor een opgeruimde werkomgeving.

Je werkt onder andere in publieke ruimten, zoals in winkelcentra en woonwijken, waardoor je te maken krijgt met omwonenden, voorbijgangers en verkeer.

Functie-eisen

  • rijbewijs B + eigen vervoer 
  • fulltime beschikbaar

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je aan het werk gaat is actief op het gebied van grond,- weg- en waterbouw. Het bedrijf is veelal werkzaam in de provincie Friesland, maar ook in de daar omheen liggende provincies voeren ze werkzaamheden uit.

Wat wij bieden

Abiant biedt jou een salaris conform de cao Bouw en Infra dat passend is bij jouw opleiding en ervaring. Dit zal tussen € 11,70- en € 15,- bruto per uur zijn. Je kunt in overleg starten bij onze opdrachtgever. Als opperman straatmaker heb je een geldig VCA certificaat nodig mocht je deze niet hebben dan kun je via Abiant een VCA cursus volgen.

Ga jij straks aan de slag als opperman stratenmaker? Dan zien we graag jouw sollicitatie uiterlijk 3 februari tegemoet! Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op. Dit kan via telefoonnummer 0512 22 04 40.

Deel deze vacature via