Vacature: Allround hovenier

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Zijn groen, tuinonderhoud en de aanleg van tuinen echt jouw passie? En heb jij aantoonbare ervaring als hovenier? Dan zoeken wij jou voor het aankomende groenseizoen!

Onze opdrachtgever is ter versterking van het team op zoek naar een allround hovenier met aantoonbare ervaring. Als allround hovenier is jouw takenpakket veelzijdig. Jij pleegt onderhoud aan tuinen, legt tuinen aan en voert overige voorkomende werkzaamheden uit. Met beide handen pak jij alles aan; het leggen van graszoden, het plaatsen van bomen, de volledige aanleg van een nieuwe tuin en het leggen van sierbestrating, niets is jou te gek. 

Functie-eisen

  • Aantoonbare ervaring als hovenier
  • Rijbewijs B of BE

Over het bedrijf

Het hoveniersbedrijf komt uit de regio van Ten boer en heeft een trouwe klantenkring. Deze klanten komen voornamelijk uit een straal van 20 kilometer rond Ten Boer. Dit middelgrote hoveniersbedrijf houdt zich bezig met aanleg, onderhoud en afwerking van tuinen van voornamelijk particuliere klanten. 

Wat wij bieden

Wanneer jij start als allround hovenier bij onze opdrachtgever kun je voor 32 tot 40 uur per week aan het werk. Bij goed bevallen zijn de werkzaamheden voor langere tijd, met uitzicht op een vast dienstverband. Jouw salaris ligt, conform cao, tussen de € 11,- en € 15,- bruto per uur en is afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Het werk start rond februari 2022.

Maak jij de klanten blij met een mooie tuin? Reageer dan snel op deze vacature, maar uiterlijk voor 3 februari Heb je nog vragen over de vacature 'allround hovenier' of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 050 319 96 30. Je kunt ons ook mailen: infobedum@abiant.nl.

Deel deze vacature via