Vacature: Parttime schoonmaker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 10 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Zoek jij een functie waarin je al je energie kwijt kunt? En ben jij pas klaar als schoon écht schoon is? Dan hebben wij een leuke vacature voor jou als parttime schoonmaker!

Wegens aanhoudende drukte zijn wij voor een van onze opdrachtgevers op zoek naar een schoonmaker. Onze opdrachtgever werkt zowel 's avonds als overdag, dus voor jou mogelijkheden genoeg! De werkzaamheden vinden plaats in de omgeving van Bedum, daar heeft onze opdrachtgever verschillende klussen in verschillende panden, zoals kantoren en bedrijfspanden. Jij werkt netjes, zorgvuldig en snapt dat schoon ook écht schoon moet zijn. Voor onze opdrachtgever is het belangrijk dat je minimaal 2 avonden of 2 dagen per week beschikbaar bent. Het werk is dus erg flexibel, in overleg met de opdrachtgever is er veel mogelijk. Jouw toekomstige collega's ervaren het team als informeel, gezellig en enthousiast. 

Functie-eisen

  • B rijbewijs en eigen vervoer
  • Flexibel ingesteld
  • Bij voorkeur ervaring in de schoonmaak

Over het bedrijf

De organisatie waar jij aan het werk zult gaan is een professioneel schoonmaakbedrijf uit de omgeving van Bedum. Het bedrijf is een begrip in Bedum en in Noord-Nederland, ze zijn gespecialiseerd in glazenwassen en het schoonmaken van kantoren. Kwaliteit is de standaard van onze opdrachtgever. In alle aspecten van het schoonmaken stellen ze kwaliteit en een hygiënische werkomgeving voorop voor een optimale werkervaring. Het streven naar kwaliteit is voor hen een gewoonte geworden en ze zorgen ervoor dat het kantoor optimaal wordt schoongemaakt tegen de hoogste kwaliteit. 

Wat wij bieden

Als schoonmaker in de omgeving van Groningen kun je parttime aan de slag, uren zijn in overleg. Jouw salaris ligt tussen de € 10,- en € 13,- bruto per uur, conform cao Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf. 

Zoek jij een leuke baan als schoonmaker? Dan komen we graag in contact met jou! We ontvangen je sollicitatie graag voor 5 februari. Wil je meer informatie of heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30. Je kunt ons ook mailen: infobedum@abiant.nl.

Deel deze vacature via