Vacature: Vrachtwagenchauffeur

  • Salaris Tussen € 14,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Houd jij het overzicht in piekperiodes? En is het rijden op de vrachtwagen jouw passie? Dan zoeken wij jou als chauffeur vrachtwagen voor een groot stukadoorsbedrijf uit Groningen!

Als chauffeur bij onze opdrachtgever start iedere dag met een verse kop koffie. Na de opstart met je collega's bekijk je welke materialen jij naar de verschillende werklocaties moet vervoeren en welke je daar juist weer op kunt halen. Aan jou de taak om te zorgen dat alle materialen op de juiste plek terecht komen. Voordat je de materialen op de werklocaties kunt brengen laad jij eerst de vrachtwagen in. Met de heftruck haal je de materialen op uit het magazijn, de rest haal je op bij de groothandel. Vervolgens stap je in de vrachtwagen en ga je op weg naar de eerste werklocatie. Hier aangekomen los je de materialen die je mee hebt gekomen en laad je eventuele restmaterialen weer in. Het lossen van de goederen kan op verschillende manieren, maar wordt regelmatig gedaan met de autolaadkraan. 

Het kan voorkomen dat je een rustigere dag hebt op de vrachtwagen. Dan help jij mee met verschillende werkzaamheden in het magazijn. Hier kan je bijvoorbeeld helpen met de bevoorrading, het opruimen van voorraad of het magazijn netjes maken.  

Functie-eisen

  • Rijbewijs B, C, C1 en CE
  • Vca-certificaat of bereid deze te halen
  • Heftruckcertificaat of bereid deze te halen
  • Hijsbewijs (bij voorkeur)

Over het bedrijf

Dit stukadoors- en afbouwbedrijf uit Groningen levert naast het traditionele stucwerk ook tegelwerk en spackwerk. Naast stukadoors en tegelzetters hebben ze ook spackspuiters, slopers, timmermannen, schilders, vrachtwagenchauffeur, magazijnmedewerkers en schoonmakers in dienst. Naast deze medewerkers, werken er medewerkers op kantoor die zich bezighouden met de verkoop, calculatie, werkvoorbereiding, inkoop, planning, (financiële) administratie en personeelszaken. 

Wat wij bieden

Wanneer je op de vrachtwagen start bij onze opdrachtgever betreft dit een fulltime functie, bij goed bevallen is dit voor langere tijd. Het bruto-uurloon is afhankelijk van jouw kennis en ervaring, maar ligt conform cao tussen de € 14,- en € 18,- per uur. 

Wordt dit leuke, enthousiaste bedrijf jouw volgende opdrachtgever? Reageer dan snel op deze vacature door op de knop 'solliciteren' te drukken. Wij vragen je om te reageren voor 11 februari. Heb je nog vragen over de vacature of wil je meer informatie over de functie 'chauffeur vrachtwagen'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken via 050 319 96 30, of mail naar infobedum@abiant.nl

Deel deze vacature via