Vacature: Monteur open & gesloten systemen

  • Salaris Tussen € 13,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Marum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij ervaring als monteur en lijkt het jou geweldig om een snel groeiend bedrijf nog verder te helpen? Solliciteer!

Onze opdrachtgever is per direct op zoek naar een Monteur voor open en gesloten systemen. Het betreft een afwisselende functie waarbij jij meedenkt met het bedrijf over hoe bepaalde taken verbeterd kunnen worden. Als monteur controleer je de staat van het onderhoud van de installaties en voer je service- en onderhoudswerkzaamheden uit. Je hebt dagelijks direct contact met de klant, daarom is het belangrijk dat je klantgericht en representatief bent. Daarnaast ben je in staat om aan zowel aan de klanten als aan ons de lopende zaken te rapporteren. 

Functie-eisen

  • Je hebt ervaring in het uitvoeren van storings- en onderhoudswerkzaamheden aan wko-installaties
  • Je bent goed in het bijhouden van diverse administraties en rapportages van de werkzaamheden
  • Je bent flexibel en kunt goed omgaan met adhoc werkzaamheden

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever uit de regio Marum is dé specialist op het gebied van realisatie van bodemenergiesystemen. Hun ambitie is: Alle huizen en panden voorzien van duurzame warmte. Bodemenergie is hier een belangrijke component in. Klanten bestaan uit professionele partijen als installateurs, aannemers en grote energie leveranciers. Momenteel werken er circa 70 goed opgeleide en enthousiaste medewerkers. Hiervan zijn er 30 werkzaam bij het uitvoeren van grondboringen. De sfeer is informeel en iedereen is gedreven om mee te bouwen aan de groei van de onderneming!

Wat wij bieden

Onze opdrachtgever biedt een fulltime functie met een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, doorgroeimogelijkheden, leuke enthousiaste collega’s en een informele werksfeer. Het salaris is conform de cao metaal en techniek en is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als Monteur open & gesloten systemen? Solliciteer dan uiterlijk 31 Januari. Voor meer informatie of vragen over de vacature 'Monteur open & gesloten systemen' kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via