Vacature: Monteur werkplaats

  • Salaris Tussen € 14,- en € 19,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Marum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een ervaren monteur en heb je affiniteit met techniek? Lees dan snel verder!

Onze opdrachtgever is opzoek naar ervaren monteur voor in de werkplaats. Jij gaat elke dag bezig met verschillende hightech machines. Deze machines vragen hydraulische, motorische en elektrische vaardigheden. Belangrijk is dat je zowel zelfstandig als in teamverband goed kan functioneren. Als monteur werkplaats ontwerp en produceer jij verschillende componenten die het boorteam weer nodig heeft. Jij ondersteunt het boorteam waar nodig en zorgt ervoor dat alles netjes onderhouden is en indien nodig snel word gerepareerd. Belangrijk is dat jij je verantwoordelijkheid neemt. Daarnaast zou het mooi zijn als jij over bepaalde management eigenschappen beschikt zodat je eventueel kan doorgroeien naar een leidinggevende functie.

Functie-eisen

  • Afgeronde elektrotechnische of werktuigbouwkundige MBO opleiding of in technische richting.
  • Je beschikt over ruime ervaring van hydrauliek, constructiewerk, onderhoud aan transportmiddelen.
  • Affiniteit met diverse technieken.
  • Je bent in staat om zelfstandig te werken, je bent resultaatgericht, stressbestendig, flexibel en collegiaal.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever uit de omgeving Marum is dé specialist op het gebied van realisatie van bodemenergiesystemen. Hun ambitie is: Alle huizen en panden voorzien van duurzame warmte. Bodemenergie is hier een belangrijke component in. Klanten bestaan uit professionele partijen als installateurs, aannemers en grote energie leveranciers. Momenteel werken er circa 70 goed opgeleide en enthousiaste medewerkers. Hiervan zijn er 30 werkzaam bij het uitvoeren van grondboringen. De sfeer is informeel en iedereen is gedreven om mee te bouwen aan de groei van de onderneming!

Wat wij bieden

Onze opdrachtgever biedt een fulltime functie van 40 uur in de week (32 uur is bespreekbaar), een goed salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, doorgroeimogelijkheden, leuke enthousiaste collega’s en een informele werksfeer. Het salaris is conform de cao metaal en techniek en is gebaseerd op jouw leeftijd en ervaring.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als Monteur in de omgeving van Marum? Solliciteer dan uiterlijk 31 Januari. Voor meer informatie of vragen over de vacature 'Monteur werkplaats' kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via