Vacature: Aanpakker

  • Salaris Tussen € 8,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 8 uur
  • Standplaats Spijk Gn
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

In de functie als aanpakker pak je verschillende (dag)klussen op en ben je dus breed inzetbaar. je kunt hierbij denken aan: helpen bij bouwopruimingen, schoonmaakwerkzaamheden, productiewerk, aardappels sorteren, helpen bij het laden en lossen etc. Deze (dag)klussen zijn in de omgeving van de Eemshaven en Delfzijl.

Functie-eisen

Om de functie als aanpakker goed uit te voeren, is het belangrijk dat je over het volgende bezit:

  • eigen vervoer
  • een goede fysieke gezondheid

Over het bedrijf

Abiant is een van de grootste uitzendorganisaties van Noord-Nederland. Dagelijks zijn ruim 2.000 uitzendmedewerkers namens ons aan de slag. We zijn actief in sectoren die we van haver tot gort kennen, zodat we weten welke mensen er nodig zijn: echte aanpakkers met kennis van zaken. Dat zijn de mensen die bij Abiant werken; Abianters waar we trots op zijn. Als je interesse in de functie aanpakker hebt, ben je van harte welkom om te solliciteren. Ook als je weinig ervaring hebt of beperkt beschikbaar bent, kunnen wij een geschikte plek vinden voor je.

Wat wij bieden


Wij bieden jou een flexibele baan. Deze baan biedt jou de mogelijkheid om in verschillende branches en sectoren ervaring en kennis op te doen. Daarnaast heb je zelf de vrijheid om te bepalen waar en wanneer jij wilt werken. Het loon dat wij bieden zit tussen de €8 - €14 bruto in het uur.

Deel deze vacature via