Vacature: (leerling) glazenwasser

  • Salaris Tussen € 13,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Roden
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMboHbo

Over de functie

Wil jij aan het werk bij een grote professionele schoonmaakorganisatie? Lees dan snel verder!

Voor onze opdrachtgever uit de regio van Roden zijn wij op zoek naar een (leerling) glazenwasser. Hierbij is geen dag hetzelfde! Je bezoekt voor je werk veel verschillende locaties door diverse regio's in de omgeving. De ene dag sta je in de laagbouw, de volgende dag hang je in een gondel enkele tientallen meters van de grond. Het is dus van belang dat je geenlast hebt van hoogtevrees. Eventueel kun je ook ingezet worden voor andere werkzaamheden. Je kunt hierbij denken aan schoonmaakwerkzaamheden voor het opleveren van bouwprojecten, dus niet alleen het werk is flexibel maar ook jij bent dit!

Functie-eisen

  • Het is fijn als je ervaring hebt in het vak, maar ook zonder ervaring nodigen we jou van harte uit om te solliciteren. 
  • Gemotiveerd en gedreven
  • Rijbewijs (B)
  • VCA of bereid om deze te halen

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever uit de omgeving van roden is een professionele schoonmaakorganisatie met de inzet en betrokkenheid van een flexibel familiebedrijf. Met meer dan 100 medewerkers mag het een grote speler genoemd worden.
Je komt terecht in een hechte groep van collega's en eigenaren van het bedrijf. Vanaf dit jaar wordt er zelfs een speciale dag georganiseerd waar jij als werknemer centraal zult staan, hoe leuk is dat!

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie bij een professioneel schoonmaakbedrijf. Jouw bruto uurloon wordt gebaseerd op de cao Schoonmaak, jouw leeftijd en werkervaring en zal tussen de € 13,- en € 14,- bruto per uur (volwassenloon) bedragen.
Als het van beide kanten goed klikt, kom je na je dienstverband bij Abiant in dienst bij de opdrachtgever.

Wil jij binnenkort als (leerling) glazenwasser bij onze opdrachtgever starten? Solliciteer dan uiterlijk 31 januari. Voor meer vragen of informatie over de vacature "(leerling) glazenwasser" kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via