Vacature: Inkoper grote machines

  • Salaris Tussen € 2500,- en € 3100,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij oog voor een goede prijs-kwaliteit verhouding en zit onderhandelen in je bloed? Lees dan snel verder!

Voor een groeiende handelsonderneming in de buurt van Assen zijn wij op zoek naar een inkoper die niet bang is voor grote machines! Niet om zelf te besturen, maar om de zoektocht aan te gaan naar bijvoorbeeld een grote overslagkraan. Jij schat vervolgens in wat er allemaal moet gebeuren om deze met een goede marge door te verkopen. Inkopen doen kan in Nederland, maar gebeurd bijvoorbeeld ook bij onze Oosterburen. Het is dus van belang dat jij de Engels en Duitse taal goed beheerst.
Als je eenmaal een inkoop hebt gedaan, is het ook aan jou de taak om de machine op de werkplaats te krijgen. Jij bent creatief genoeg om uit te zoeken hoe je dit gaat doen! Ook zal jij een deel van de website bijhouden en houd jij je collega's goed op de hoogte van alle zaken die er spelen.

Functie-eisen

  • Affiniteit met (grote) machines
  • Verstand van computers
  • Ervaring als inkoper / sales
  • Stressbestendig en communicatief vaardig
  • Kan zich zowel Engels als Duits verstaanbaar maken

Over het bedrijf

Jij gaat als inkoper grote machines aan de slag voor een groeiend bedrijf- gespecialiseerd in de import, export en reparatie van overslagmaterieel. Gebruikte machines worden opgekocht, opgeknapt en vervolgens weer door verkocht. het betreft dus een échte handelsonderneming. Denk aan: overslagkranen, haven machines, sloopmachines, Sennebogen kranen en grote rupskranen. Verder beschikt de handelsonderneming over een eigen werkplaats, waar machines gerepareerd- en onderhouden worden. Op dit moment werken er zo'n 10 medewerkers, waardoor de lijnen kort zijn (en ook kort zullen blijven). Kwaliteit, werksfeer, collegialiteit, veiligheid en welzijn staat hoog in het vaandel bij onze opdrachtgever.

Wat wij bieden

Het betreft een functie binnen een innoverend en groeiend bedrijf waarbij een contract voor (on)bepaalde tijd tot de mogelijkheden behoort. Jouw loon wordt gebaseerd op de cao Metaal en Techniek, jouw ervaring en leeftijd. Denk daarbij aan een maandloon van tussen de €2600,- en €3100,-

Maak jij binnenkort deel uit van het enthousiaste team als inkoper van grote machines? Solliciteer dan uiterlijk 31 Januari. Voor meer informatie of vragen over deze vacature "Inkoper grote machines" kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via