Vacature: Glazenwasser Bedum

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Zorg jij ervoor dat de ramen en het bestek van bedrijven en kantoorpanden weer blinkend schoon zijn als jij klaar bent? Dan is dit de vacature voor jou! 

Als glazenwasser in de omgeving van Bedum zorg jij dat de ramen en het bestek van bedrijven en kantoorpanden schoongemaakt worden. Jij verwijderd vuil van de ramen, wast de ramen met een inwasser en sponst de kozijnen af. Daarna trek je de ramen droog met eern raamtrekker en maak je de vensterbanken droog. Alles met hetzelfde doel: glimmende ramen en een tevreden opdrachtgever. 

Ook als je nog geen ervaring hebt als glazenwasser komen we graag in contact met jou, onze opdrachtgever leert je graag het vak van glazenwasser.

Functie-eisen

  • B rijbewijs
  • Sociale, dienstverlenende persoonlijkheid
  • Zelfstandige houding

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een schoonmaakbedrijf uit de omgeving van Bedum. Het bedrijf houdt zich bezig met hygiëne, schoonmaak en glazenwassen en zorgt ervoor dat alle klanten kunnen genieten van schone, frisse kantoren en bedrijfspanden. De specialisatie ligt bij het schoonmaken van kantoren en glazenwassen. 

Wat wij bieden

Ben jij fulltime beschikbaar? Dan bieden we jou een baan als glazenwasser met mogelijkheid tot een vast dienstverband bij onze opdrachtgever. Afhankelijk van jouw kennis en kunde ligt jouw salaris tussen de € 12,- en € 16,- bruto per uur, conform cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf.

Ben jij binnenkort beschikbaar om te starten als Glazenwasser in de omgeving van Bedum? Dan vragen we jou om op deze vacature te reageren voor 2 februari. Heb je nog vragen over de vacature of wil je meer informatie over de vacature 'glazenwasser Bedum'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30. Je kunt ons ook mailen: infobedum@abiant.nl

Deel deze vacature via