Vacature: Dakdekker Uithuizen

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Zandeweer
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Waar ga jij werken? Op hoogte! Als dakdekker zorg jij voor reparaties, vervanging en plaatsing van dakpannen, dakkapellen en dakgoten. Wil jij aan het werk bij een kleinschalig dakdekkersbedrijf? Lees dan verder!

Ter versterking van het team van onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren dakdekker. Als dakdekker doe jij aan renovatie, vervanging en plaatsing van zowel dakgoten, dakkapellen en dakpannen. Daarnaast voert het dakdekkersbedrijf op aanvraag alle andere soorten dakwerkzaamheden uit. De werkzaamheden worden in de provincie Groningen uitgevoerd. 

Functie-eisen

  • Ervaring als dakdekker
  • Vca-certificaat of bereid deze te halen
  • B-rijbewijs

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een kleinschalig dakdekkersbedrijf uit de omgeving van Uithuizen met zeer ruime ervaring in het vak. Het bedrijf is gespecialiseerd in zowel dakpannen, golfplaten, dakpanplaten, dakkapellen, dakvensters en dakgoten. Het bedrijf is een begrip in de regio en blijft de laatste jaren doorgroeien in zowel de particuliere als de aannemerssector.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie bij een leuke opdrachtgever in de omgeving van Uithuizen. Jouw salaris ligt tussen de € 12,- en € 16,- bruto per uur, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. 

Start jij binnenkort als dakdekker bij onze opdrachtgever? Dan vragen we jou om op deze vacature te reageren voor 29 januari. Als je nog vragen hebt over de vacature 'dakdekker' of meer informatie wil over de vacature kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30. Je kunt ons ook mailen: infobedum@abiant.nl

Deel deze vacature via