Vacature: Technisch commercieel medewerker binnendienst

  • Salaris Tussen € 2600,- en € 3300,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij commercieel aangelegd en heb je affiniteit met techniek? Dan zijn wij op zoek naar jou, wij zijn namelijk op zoek naar een technisch commercieel medewerker binnendienst.

Ter versterking van het team van onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een technisch commercieel medewerker binnendienst. In deze functie ben jij de spin in het web, jij coördineert onder andere het gehele klanttraject van orderintake tot de uitlevering van diensten en producten. Daarnaast stel je offertes op, houdt je klantgegevens actueel en beantwoordt jij vragen en klachten van klanten. In deze taken schakel je veel met jouw collega's van de planning en buitendienst. In jouw contact met deze collega's ontvang je ook allerlei vragen waarmee jij weer aan de slag kunt!

Functie-eisen

  • vca-certificaat of bereid deze te halen
  • technische kennis of technische opleiding is een pré
  • rijbewijs b

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd in de omgeving van Winsum en richt zich op het ontwikkelen, repareren, onderhouden en verkopen van transportbanden. Het bedrijf is gespecialiseerd in transporttechniek en kunststoffentechnologie in de voedingsmiddelenindustrie, zand en grind, metaal en recycling. Het team bestaat uit 13 personen en binnen het bedrijf heerst een informele en open sfeer. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een functie bij een familiebedrijf waar veel aandacht is voor de teamsfeer. Jouw salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring, maar ligt tussen de € 2600,- en € 3300,- bruto per maand. Bij goed bevallen betreft dit een functie voor langere periode. Daarnaast ontvang je een telefoon van de zaak en veel vrijheid binnen jouw werkzaamheden. Ook krijg je 24 vakantiedagen en 13 ADV-dagen.

Ben jij enthousiast over de functie van technisch commercieel medewerker binnendienst en wil jij binnenkort starten? Dan vragen wij jou om voor 1februari te reageren op deze vacature. Heb je nog vragen over deze vacature of wil je meer informatie over de vacature 'technisch commercieel medewerker binnendienst'? Aarzel dan niet en neem contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 050 319 96 30. Je kunt ons ook mailen: infobedum@abiant.nl.


Deel deze vacature via