Vacature: Timmerman houtskeletbouw

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Assen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij affiniteit met houtbewerking en wil je graag als timmerman aan de slag? Dan hebben wij een leuke vacature voor jou!

Voor onze opdrachtgever in Assen zijn wij op zoek naar een timmerman houtskeletbouw. Als timmerman houtskeletbouw ga jij je bezighouden met het produceren van prefab daken, dakkapellen en gevelelementen. Samen met jouw collega's ga jij het hout en de plaatmaterialen bewerken voor de verschillende eindproducten. Jouw werkzaamheden bestaan uit zaagwerkzaamheden, het monteren van gevelbekleding, het aanbrengen van isolatiemateriaal en plaatwerk. Ook het instellen en bedienen van de CNC houtbewerkingsmachine een veelvoorkomende taak. Naast het uitvoeren van de productiewerkzaamheden voer je ook de benodigde kwaliteitscontroles uit. Samen met jouw collega zorg je ervoor dat er een goed eindproduct wordt neergezet.

Jij weet als geen ander hoe je moet omgaan met het technische en luchtgereedschap. Het lezen van bouwtekeningen is voor jou geen probleem en natuurlijk beschik je ook over een flinke dosis technische kennis. 

Heb je nog geen ervaring als timmerman houtskeletbouw? Geen, probleem! Bij dit bedrijf krijg je namelijk de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Inzet en de wil om te leren is belangrijker dan ervaring! 

Functie-eisen

  • bij voorkeur ervaring in de houtskeletbouw
  • kennis van CNC houtbewerkingsmachines
  • in bezit van VCA of bereid deze te behalen
  • je kunt technische tekeningen lezen
  • afgeronde timmeropleiding

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever vervaardigd en monteert prefab houtbouwproducten zoals daken, dakkapellen en wanden. Er wordt gewerkt met de nieuwste machines en gereedschappen in een nette en opgeruimde omgeving. Er heerst een informele sfeer in een no-nonsense cultuur met zo'n 70 collega's die gezamenlijk een goed eindproduct willen afleveren. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie in een fijne werkomgeving. Bij deze opdrachtgever krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen en werk je in een opgeruimde omgeving. Op termijn bestaat de mogelijkheid dat je wordt overgenomen door onze opdrachtgever. Je ontvangt een bruto uurloon tussen de € 11 en € 15 conform de cao Timmerindustrie. De hoogte van het uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en werkervaring.

Ben jij enthousiast geworden van de vacature en wil je graag aan de slag als timmerman houtskeletbouw? Dan ontvangen wij graag voor 5 februari jouw sollicitatie. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de vacature timmerman houtskeletbouw? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 728 000.

Deel deze vacature via