Vacature: Schoonmaker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 6 uur
  • Standplaats Heerenveen
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMavo

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een schoonmaker die drie dagen lekker aan de slag wil gaan en die weet van aanpakken. Jij kunt bij dit kantoor vanaf 17.00 uur aan de slag. Het kantoorpand is gevestigd in Heerenveen en je zult ongeveer 1,75  uur per keer bezig zijn. De opdrachtgever ziet graag dat jij de kantoorruimte en het sanitair schoonmaakt zodat alles er weer spik en span bij staat. Er wordt van je verwacht dat je alles stofzuigt en reinigt. Zodat de dag erna iedereen weer lekker aan het werk kan in schone kantoorruimtes. Nadat jouw collega’s jou ingewerkt hebben kun jij zelfstandig aan de slag. Het is dus belangrijk dat je zelfstandig kunt werken en secuur bent.

Functie-eisen

  • Ervaring in de schoonmaak
  • Beschikbaar op maandag, woensdag en vrijdag 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een groot schoonmaakbedrijf met verschillende opdrachten door het land. Kwaliteit staat voorop! Het is een familiebedrijf en de lijntjes zijn kort. Het is een groot bedrijf, maar er heerst een goede werksfeer.

Wat wij bieden

Het betreft een parttime functie voor onbepaalde tijd. Het salaris is conform cao schoonmaak- en glazenwassers bedrijf en zal tussen € 11,- en € 12,- bruto per uur zijn. Bij voorkeur woon je in de omgeving van Heerenveen, omdat de reiskosten in de schoonmaak cao niet vergoed worden.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als schoonmaker in Heerenveen? Solliciteer dan voor 4 februari. Heb je nog vragen over de vacature 'Schoonmaker'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via