Vacature: Hulpmonteur installatietechniek

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leeuwarden
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Weet jij van aanpakken wil je graag aan de slag in een klein familiebedrijf om jezelf verder door te ontwikkelen? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou! Wij zijn namelijk in de omgeving van Leeuwarden op zoek naar een enthousiaste kandidaat die zijn loopbaan als hulpmonteur installatietechniek door wil zitten! Ga jij binnenkort aan de slag bij onze opdrachtgever in Leeuwarden?

In deze functie loop je mee met een volwaardig allround installateur/loodgieter en assisteer je daar waar nodig. Je beschikt over een hands-on mentaliteit en hebt er plezier in om allerlei klussen aan te pakken. Doordat een ervaren installateur jou alle kneepjes van het vak leert, krijg jij de kans om zelf ook door te groeien tot allround installateur. Super veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen dus! De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het aanleggen van sanitair, het aanleggen van elektra etc. Maar ook het onderhouden en renoveren van bestaande werken komt regelmatig voor! Super afwisselend werk, waar je nog jaren aan de gang kan dus!

Functie-eisen

  • technische opleiding
  • je wilt jezelf verder ontwikkelen in de techniek
  • VCA-certificaat

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een installatiebedrijf uit de omgeving van Leeuwarden. Het bedrijf bestaat nu circa 15 jaar en ze blijven zich steeds verder door ontwikkelen. Door toenemende drukte zijn ze nu op zoek naar een extra medewerker die kan ondersteunen. Je komt te werken in een hecht team en je krijg volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. Je werkt meestal samen met 1 vaste collega zodat jullie perfect op elkaar ingewerkt zijn. Vooral een persoonlijk klik is voor onze opdrachtgever een belangrijk punt! Ze willen echt een langdurige relatie met je aan gaan. Daarnaast heeft onze opdrachtgever altijd alles tot in de puntjes geregeld zodat de klant altijd tevreden is!

Wat wij bieden

Abiant biedt jou een fulltime baan als hulpmonteur in een gezellig team, waar een goede sfeer belangrijk is. Bij goed functioneren heb je een baan voor langere tijd. Het salaris is conform de cao Metaal en Techniek  cao en bedraagt tussen de € 11 - € 13, afhankelijk van je opleiding en ervaring. Begin jij liever vandaag dan morgen? Reageer dan voor 6 februari.

Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'Hulpmonteur installatietechniek'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via