Vacature: Industrieel reiniger

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Lelystad
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Wil jij graag werken bij een nuchter bedrijf met een gezellig team in Lelystad? Dan is dit de perfecte job voor jou. Voor een opdrachtgever in de specialistische schoonmaak zijn wij op zoek naar een ervaren industrieel reiniger. Ben jij toe aan wat anders? We komen graag in contact!

Als industrieel reiniger ben je verantwoordelijk voor het reiniger van gebouwen. Je gaat de gebouwen te lijf met ene hogedruk spuit of met een Tuckerpole. Geen idee wat dat is? Geen probleem de opdrachtgever maakt je wegwijs met deze reinigingsmethode. Jullie komen op super veel verschillende werkplekken, je ziet daarom veel verschillende plekken in Nederland. Maar de meeste klussen zijn in de omgeving van Lelystad. Werken op hoogte is voor jou geen enkel probleem. Het is daarom fijn als je geen hoogtevrees hebt. Meestal werk je samen in een team van 2 tot 4 personen. Het kan ook voorkomen dat je zelfstandig met de bedrijfsauto op pad gaat. Het is daarom wel belangrijk dat je in het bezit bent van een rijbewijs. Het is niet perse nodig om ervaring als industrieel reiniger te hebben.  Heb je al wel ervaring opgedaan in een vorige baan, is dit natuurlijk mooi meegenomen. Maar er zijn genoeg collega's die je het vak graag willen leren. Dat is het mooie van werken in een team, je kunt van elkaar leren en elkaar blijven uitdagen!

Functie-eisen

  • VCA- certificaat (of bent bereid dit binnen 3 maanden te halen op onze kosten)
  • rijbewijs b
  • woonachtig in de omgeving van Lelystad

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever, gevestigd in Friesland, is sterk in reiniging, onderhoud en renovatie. Wegens groei zijn ze op zoek naar versterking in hun team. Voor zowel vaste - als flexibele krachten hanteert de opdrachtgever een actief opleidingsbeleid om kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen. Daarnaast hanteren ze een preventief gezondheidsbeleid en faciliteren ze onder andere in fysiotherapie en gezonde voeding. De opdrachtgever onderscheidt zich door de kernwaarden: vakkundig, betrouwbaar en teamwork. Ze zijn echt op zoek naar medewerkers die zich voor een langere tijd aan het bedrijf willen binden. Ondanks dat het bedrijf in Friesland zit werken ze veelal in het midden van het land.

Wat wij bieden

Wij bieden een baan voor gemiddeld 40 uur in de week bij een schoonmaakbedrijf uit de omgeving van Lelystad. Ze zijn op zoek naar een vaste medewerker die voor langere tijd bij het bedrijf wil blijven! Het salaris is conform de schoonmaak cao en afhankelijk van jouw leeftijd. Een richtlijn is € 11,- tot € 13,- bruto per uur. Let op: de reiskosten voor deze functie worden niet vergoed.

Ben jij die enthousiaste topper die wij zoeken en wil je graag aan het werk als industrieel reiniger in Lelystad? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie voor 7 februari. Heb je nog vragen over de vacature 'Industrieel reiniger'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via