Vacature: Schoonmaker kantoren

  • Salaris €11,-
  • Aantal uren per week 12 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmbo

Over de functie

Zie jij graag gelijk resultaat van jouw werk? Geniet jij van een schone omgeving en ben jij pas klaar als schoon ook écht schoon is? Dan hebben wij een leuke vacature voor jou als parttime schoonmaker!

Voor een schoonmaakbedrijf in Beilen zijn wij op zoek naar een schoonmaker voor kantoorpanden. Als schoonmaker ga je samen met jouw collega schoonmaken bij diverse kantoorpanden in Beilen en directe omgeving. Gewapend met een professionele schoonmaakuitrusting betreed je de kantoorpanden en reinig je de bureaus, sanitair, keuken/kantine en vloeren. Dankzij jou kunnen de kantoormedewerkers in een schone en frisse omgeving hun werkzaamheden uitvoeren. In overleg word je ingepland voor een ochtenddienst of een avonddienst. Eventueel is het mogelijk om deze diensten met elkaar te combineren. Bij een avonddienst start je rond de klok van 17.00 uur en doorgaans heb je rond de klok van 21.00 uur alles weer helemaal schoon. De ochtenddiensten zijn van 8.30 tot circa 12.00 uur. 

Functie-eisen

  • beschikbaar op doordeweekse avonden
  • flexibel inzetbaar
  • rijbewijs B

Over het bedrijf

Het schoonmaakbedrijf is gespecialiseerd in het reinigen van de panden aan de buiten,- en binnenkant. Kantoorreiniging, glasbewassing en gevelreiniging zijn de belangrijkste werkzaamheden die ze uitvoeren. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke schoonmaakbaan bij een opdrachtgever waar in goed overleg jouw uren worden ingepland. Deze functie is goed te combineren met een studie of een andere parttime functie, aangezien de werkzaamheden ook in de avonduren plaatsvinden. Het salaris is conform cao schoonmaak- en glazenwassers bedrijf en je ontvangt een bruto uurloon van € 11,44 per uur indien je 21 jaar of ouder bent.

Spreekt deze (bij)baan jou aan en wil jij graag in aanmerking komen voor deze leuke vacature voor schoonmaker kantoren? Reageer dan zo spoedig mogelijk op deze vacature. Heb je nog vragen over de vacature 'Schoonmaker kantoren? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via