Vacature: Montagemedewerker lichtoplossingen

  • Salaris Tussen € 11,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Dedemsvaart
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Heb je geen hoogtevrees? Houd je van klussen en heb je technisch inzicht? Dan is de vacature montagemedewerker lichtoplossingen in de omgeving van Balkbrug net wat voor jou!

Als montagemedewerker lichtoplossingen plaats je samen met de voorman verschillende lichtoplossingen bij uiteenlopende klanten op verschillende plaatsen in het land. De lichtoplossingen variëren van lichtstraten, glasconstructies tot zonwering of kunstlicht oplossingen. Bij onze opdrachtgever is iedere dag weer anders. De projecten en omstandigheden verschillen enorm. Van nieuwbouw tot renovatie. Samen met je collega vertrek je dagelijks vanuit de standplaats in Balkbrug. Pas als het werk helemaal klaar is, ga je weer terug. Het is moeilijk te voorspelen hoe laat je weer thuis bent. Soms ben je al vroeg in de middag thuis en wanneer er een deadline gehaald moet worden, werk je langer door. Als montagemedewerker lichtoplossingen ben je lekker fysiek bezig en werk je vaak en veel op hoogte. Wij zijn dan ook op zoek naar een flinke en flexibele aanpakker zonder hoogtevrees. Daarnaast heb je 2 rechterhanden en technisch inzicht.

Heb je weinig of geen ervaring? Geen probleem! Bij deze opdrachtgever krijg je namelijk de kans om het vak in de praktijk te leren.

Functie-eisen

  • geen hoogtevrees
  • 2 rechterhanden
  • technisch inzicht
  • rijbewijs B (E)
  • VCA-certificaat (of bereid te behalen)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd in de omgeving van Balkbrug. Het is een echt familiebedrijf dat meer dan 30 jaar geleden is opgericht. Er werken dagelijks zo’n 50 mensen met allen een passie voor licht.

Wat wij bieden

Wij bieden je een uitdagende functie met doorstroommogelijkheden bij een familiebedrijf. Er heerst een goede werksfeer met korte lijnen. Je krijgt de kans om je volledig te ontwikkelen en kunt hiervoor de benodigde cursussen volgen. Je ontvangt een bruto uurloon tussen de € 11,- en € 16,- bruto per uur conform de cao klein metaal. 

Ben je een klusser in hart en nieren met een goed technisch inzicht en heb je geen hoogtevrees? Reageer dan voor 6 februari op deze vacature. Heb je nog vragen of wil je graag meer weten over de vacature montagemedewerker? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen door te bellen naar 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via