Vacature: Leerling schilder

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Ben jij geboren met een kwast in de hand en heb jij altijd al gedroomd van een baan als schilder? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging en lijkt het schildersvak jou fantastisch? Dan is dit de kans voor jou. Wij hebben namelijk een leuke vacature voor leerling schilder in de omgeving van Beilen.

Als leerling schilder werk je nauw samen met een ervaren schilder. Dagelijks gaan jullie samen op pad voor diverse schilderwerkzaamheden bij voornamelijk particuliere klanten. Je maakt  kennis met alle soorten schilderwerkzaamheden zoals buiten schilderwerk, binnen schilderwerk, verfspuitwerk of onderhoudswerkzaamheden. Onder begeleiding van een ervaren schilder leer je de fijne kneepjes van het schildersvak. Daarnaast krijg je de kans om verschillende cursussen te volgen en deze onder begeleiding in de praktijk uit te voeren. Bij deze opdrachtgever krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen tot een gespecialiseerd schilder. Door jouw enthousiasme en leergierigheid voel jij je snel thuis binnen het team en weet je het schildersvak je eigen te maken. Het volgen van een bbl opleiding behoort daarbij tot de mogelijkheden.

Functie-eisen

  • bereid opleidingen en cursussen te volgen
  • VCA-certificaat 
  • fulltime beschikbaar
  • B rijbewijs

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een schilder- en glaszetbedrijf in de directe omgeving van Beilen. Om het proces gelijk af te kunnen handelen wordt er zowel gewerkt met schilders als met timmermannen. Naast de schilderwerkzaamheden is er ook een verf- en behangwinkel. Het bedrijf is omstreeks 2005 opgericht en uitgegroeid tot een bedrijf met circa 20 medewerkers.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke baan met diverse opleidingsmogelijkheden. Je komt te werken in een enthousiast team waar je elke vrijdagmiddag op tijd van het weekend kunt gaan genieten. Het salaris is conform de cao Schilders en het bruto uurloon ligt tussen de € 10,47 en € 14,00 per uur. De hoogte van het uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring als schilder.

Ben jij enthousiast en wil jij graag als leerling schilder aan de slag? Reageer dan voor 6 februari op deze vacature. Heb je nog vragen of wil je graag meer weten over de vacature "leerling schilder"? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen door te bellen naar 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via