Vacature: Bbl Vakbekwaam hovenier

  • Salaris Tussen € 6,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 32 uur
  • Standplaats Heerenveen
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Wil jij in het groen graag werken en leren combineren? Onze opdrachtgever is op zoek naar een leerling die bij voorkeur de mbo opleiding vakbekwaam hovenier wil volgen. Zo kun je de geleerde theorie meteen toepassen in de praktijk. Bij onze opdrachtgever zijn er volop mogelijkheden om door te groeien en je te ontwikkelen tot zelfstandig hovenier.  Je kunt er je gehele opleiding terecht en ook na je opleiding zijn er volop mogelijkheden om door te leren of om gewoon lekker aan het werk te gaan! Wil jij zo snel mogelijk van start bij onze opdrachtgever in Heerenveen?

Als leerling hovenier ga je 4 dagen in de week aan de slag bij onze opdrachtgever en daarnaast nog 1 dag in de week naar school. Mooi verdienen maar ook nog een diploma halen! Wie wil dat nou niet? Als leerling hovenier is geen dag hetzelfde. In de winter ondersteun je voornamelijk bij de aanleg van tuinen en plantsoenen en in de zomer ondersteun je ook veelal in het onderhoud. De balans word perfect in de gaten gehouden zodat jij alle taken van een allround hovenier onder de knie krijgt en uiteindelijk na het behalen van je diploma als zelfstandig hovenier aan de slag kunt. Werkzaamheden waar je aan kunt denken zijn planten, schuttingen plaatsen, vijvers aanleggen, snoeien, het bestrijden van onkruid, bladblazen, bosmaaien, grasmaaien en overig onderhoud. Je bent dus veel in de buitenlucht aan het werk en je hoeft zeker niet meer naar de sportschool na het werk! Kortom een super leuke kans bij een schitterend groen bedrijf en het mooie is dat je hier later maar ook tijdens je opleiding het jaarrond aan de slag kunt, dus ook in de wintermaanden! Perfect toch?

Functie-eisen

  • rijbewijs B (bereid te halen)
  • fulltime beschikbaar voor langere periode.
  • enthousiast
  • bereid tot het volgen van onderwijs

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een grote speler in de Europese groene markt. Het bedrijf zit in meerdere landen in Europa en ook in Nederland zijn ze volop aanwezig. In Nederland zijn er circa 350 medewerkers in dienst en zijn ze volop aan het groeien. Ontwikkeling staat voorop en er word geïnvesteerd in een duurzame relatie met hun medewerkers en klanten. Kortom zij willen jou dus nooit meer kwijt! Ze staan bekend om het opleiden van personeel en dit doen ze ook met veel groene passie. Ook zijn er al vele Bbl Leerlingen doorgegroeid tot Allround hovenier of zelfs  tot voorman. Niks is te gek en ze weten in elk project waarde toe te voegen en tot een prachtig resultaat te komen. Wil jij ook iedere dag met veel plezier naar het werk toe? Ze ontvangen je met open armen!  

Wat wij bieden

Wij bieden een leuke werkplek voor langere tijd waar je de kneepjes van het vak van hovenier leert. Daarnaast verdien je een startsalaris tussen € 6,65 en € 12,22 bruto per uur en bouw je natuurlijk vakantiedagen en vakantiegeld op. 

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor de vacature 'Bbl Vakbekwaam hovenier'? Neem dan voor 4 februari contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00. We vertellen je graag meer over het het werken en leren in de groene sector.

Deel deze vacature via