Vacature: Leerling poedercoater

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Lemmer
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Wil jij je steentje gaanbijdragen aan een langere levensduur van verschillende producten en materialen? Ben je daarnaast technisch ingesteld en leer je snel nieuwe dingen? Dan is dit misschien wel het perfect beroep voor jou! Voor een bedrijf uit de omgeving van Lemmer zoeken we een leerling poedercoater die het hele traject van begin tot eind wil gaan leren! Woon jij in de omgeving van Lemmer? Lees dan snel verder!

Als leerling poedercoater ben je verantwoordelijk voor het poedercoaten van super veel verschillende producten. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan deurstangen maar ook aan machine onderdelen en plaatwerk en veiligheidskooien. Daarnaast verricht je alle voorkomende werkzaamheden rondom de productie. Je denkt mee met je collega’s en zorgt ervoor dat de productietijd zo effectief mogelijk wordt benut. Werkzaamheden waar je aan kan denken zijn het voorbehandelen van de producten ,de eerste laat aanbrengen, het drogen van de producten, de tweede laag aanbrengen, opnieuw verwarmen in de oven en als laatste zorg je voor een goede controle samen met je collega's. 

Naast het werk als leerling poedercoater zorg je ook voor onderstaande taken.

  • Je registreert je productie tijden in het ERP pakket.
  • Je reinigt en inspecteert je gereedschappen en werkomgeving, orde en netheid staat bij jou hoog in het vaandel.
  • Je zorgt dat je de bedrijfsprotocollen en procedures op het gebied van orde en netheid en veiligheid en milieu altijd volgt.

Kortom een super leuke afwisselende vacature waar je voor onbepaalde tijd aan de slag kunt en het vak kunt geen leren van ervaren collega's. Mocht je nu al ervaring hebben als poedercoater komen we ook graag met je in contact.

Functie-eisen

  • technisch inzicht
  • bereid om een opleiding te gaan volgen (intern/bbl)
  • zorgvuldig

Over het bedrijf

Bij onze opdrachtgever is de relatie met klanten erg belangrijk en hierin speelt de kennis en expertise van medewerkers een grote rol.  Daarnaast is onze opdrachtgever een hecht familiebedrijf, je hoort ook echt bij de familie. Ze vinden het belangrijk dat je goed in het team past en je zult dan ook echt voor langere tijd aan het werk gaan binnen het  bedrijf. Je krijgt volop kansen om door te groeien en je zelf te ontwikkelen. Plezier staat voorop in het bedrijf. Daarom vergeet je regelmatig dat het je werk is! Concreet betekend dit dat iedereen met veel plezier naar zijn werk gaat en er een super fijne sfeer hangt binnen het bedrijf.

Wat wij bieden

Je krijgt de mogelijkheid om deel uit te maken van dit mooie familiebedrijf. Je kunt fulltime aan de slag. Je krijgt veel uitdaging en vrijheid, daarnaast zijn er veel mogelijkheden binnen het bedrijf om je te ontwikkelen. Inschaling is conform de Cao Metaal & Techniek. Het bruto-uurloon is afhankelijk van je ervaring en ligt tussen de € 11,- en € 14,-. 

Wil jij aan de gang als Leerling poedercoater? Dan komen wij graag met jou in contact en zien we graag je sollicitatie voor 7 feburari tegemoet! Heb je nog vragen over de  vacature 'Leerling poedercoater'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via