Vacature: Tegelzetter

  • Salaris Tussen € 15,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Jij hebt alles weer netjes afgewerkt en de badkamer ziet er weer prachtig uit. Voldaan een tevreden kijk jij terug op een goede werkdag. Als tegelzetter is elke dag weer een nieuwe start met nieuwe aanvragen. Wordt jij enthousiast van veel afwisselende werkzaamheden? Lees dan snel verder en wie weet ben jij binnenkort wel werkzaam als tegelzetter in de omgeving van Joure.

Je werkzaamheden zullen als tegelzetter voornamelijk bestaan uit het voorbewerken van muren, het op maat maken van wand- en vloertegels, uitvoeren van sloop-, breek- en hakwerk, het lijmen van wand- en vloertegels, reparatiewerkzaamheden en daarnaast zorg je voor een goede afwerking. Jij zult zelfstandig te werk gaan aan de projecten maar er zijn genoeg collega's om mee te overleggen en te sparren. Naast zelfstandig werken is het ook belangrijk dat je vanaf een tekening kunt werken en netjes te werk gaat. Genoeg uitdagingen dus! Er valt altijd wat te leren en jij krijgt ook volop mogelijkheden binnen het bedrijf!

Functie-eisen

  • VCA-certificaat
  • tekeningen kunnen lezen
  • B rijbewijs

Over het bedrijf

De opdrachtgever is gevestigd in de buurt van Joure. Ze hebben al ruim 30 jaar ervaring in het vak. Intern heerst er een gezellige sfeer en de wens van de klant staat centraal. Niks is te gen bij de opdrachtgever van renovatie van oude badkamers tot het inrichten van nieuwe badkamers. Er zijn momenteel ongeveer 25 mensen werkzaam binnen het bedrijf en vanwege uitbreiding van hun werkzaamheden zijn ze nu op zoek naar een ervaren tegelzetter. Je zult echt deel worden van een hechte familie en de meeste medewerkers zijn al jaren werkzaam binnen het bedrijf. Zonder twijfel wordt dit de leukste werkgever waar je ooit gewerkt hebt!

Wat wij bieden

Abiant biedt jou een fulltime functie waarbij een contract voor langere tijd tot de mogelijkheden hoort. Je werkt in dagdiensten, de werktijden zijn van 07:00-16:00. Je salaris is conform cao Bouw en ligt tussen de € 15,- en € 18,- bruto per uur en wordt bepaald op basis van jouw ervaring en leeftijd. Begin jij liever vandaag dan morgen? Reageer dan voor 8 februari. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via