Vacature: Leerling rietdekker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Kollumerzwaag
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Werken op hoogte is voor jou een makje! Als een vogel zo vrij vlieg je over het dak en klaar je de klus! Dit is je kans om een vak te leren voor de rest van je leven. Voor een rietdekkersbedrijf in de buurt van Kollumerzwaag zijn wij per direct op zoek naar een leerling rietdekker.

Als leerling rietdekker ga je mee met een ervaren rietdekker, die het leuk vindt om jou alles van het ambachtelijke vak bij te brengen. Je houdt je bezig met het op- en afbouwen van de steigers, het verwijderen van het oude riet en het aanvoeren van nieuwe materialen. De ervaren collega rietdekkers zullen je steeds meer de kneepjes van het vak bijbrengen. Op deze manier kun je uiteindelijk zelfstandig rietlatten bevestigen en nieuw riet aanbrengen op een dak. Concreet betekend dit een baan voor de rest van je leven bij een schitterend bedrijf! Je wordt hier met veel enthousiasme ontvangen en intern opgeleid. Ook het volgende van cursussen is één van de mogelijkheden binnen het bedrijf.

Functie-eisen

  • geen hoogtevrees
  • VCA-certificaat (of bereid deze te halen)
  • rijbewijs B + eigen vervoer

Over het bedrijf

Jij gaat aan de slag als leerling rietdekker bij een rietdekkersbedrijf in de omgeving van Kollumerzwaag. Het rietdekkersbedrijf is al 30 jaar een begrip in Friesland en omstreken. Kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn erg belangrijk. Naast het aanbrengen van nieuwe rietdaken, houdt het bedrijf zich ook bezig met onderhoud en herstelwerkzaamheden. Je team bestaat uit een 2 a 3 ervaren rietdekkers en een aantal jonge leerling rietdekkers die recent bij de opdrachtgever begonnen zijn.

Wat wij bieden

Wij bieden je een uitdagende en fulltime functie waarbij je de kans krijgt om het rietdekkersvak te leren. Bij goed bevallen betreft het een functie voor langere tijd. Afhankelijk van leeftijd en eerdere opgedane ervaring ligt het salaris tussen de € 11,- en € 14,50- bruto per uur. Het loon is conform de cao Hellende daken. Ben óf ken jij dé leerling rietdekker die we zoeken? Neem dan voor 8 februari contact op met ons uitzendbureau in Veenwouden via het telefoonnummer 0511 72 60 00 of solliciteer direct online.

Deel deze vacature via