Vacature: Glazenwasser

  • Salaris Tussen € 12,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Lever jij graag kwaliteit? Laat jij de ramen weer blinken en laat je ook de kozijnen weer spik en span achter? Dan is de vacature glazenwasser bij onze opdrachtgever in Beilen jou op het lijf geschreven!

Als glazenwasser reinig jij de ramen van verschillende kantoorpanden van binnen en buiten. Je krijgt een werkbus mee en gaat alleen of samen met een collega op pad om de ramen te wassen. Je verwijdert het vuil van de ramen, wast de ramen met een inwasser en sponst de kozijnen af. Daarna trek je de ramen droog met eer raamtrekker en maak je de vensterbanken droog. Alles met hetzelfde doel: glimmende ramen en een tevreden opdrachtgever. 

Bij voorkeur ben je fulltime beschikbaar, maar werk je liever parttime? Ook dat is bespreekbaar. Door jouw nauwkeurigheid, leergierigheid, aanpakkersmentaliteit en doorzettingsvermogen krijg je de werkzaamheden snel onder de knie. 

 

Functie-eisen

  • langdurig beschikbaar
  • rijbewijs B (bij voorkeur)

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een schoonmaakbedrijf dat gespecialiseerd is in het reinigen van panden, zowel aan de buiten,- en binnenkant. Ze richten zich onder andere op kantoorreiniging, glasbewassing en gevelreiniging.

Wat wij bieden

Je komt te werken bij een opdrachtgever waar jouw uren in goed overleg worden ingepland. Je krijgt de verantwoordelijk om zelfstandig de werkzaamheden uit te voeren. De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag. Welke dagen je gaat werken hangt mede af van jouw beschikbaarheid en wensen. Je ontvangt een uurloon tussen de € 12,- en € 14,- bruto per uur, conform cao Schoonmaakdiensten. De hoogte hiervan is afhankelijk van jouw leeftijd en werkervaring.

Ben jij de glazenwasser die we zoeken? Reageer dan voor 8 februari op deze leuke vacature. Heb je nog vragen over de vacature Glazenwasser? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via