Vacature: Medewerker hekwerkmontage

  • Salaris Tussen € 12,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Heb jij zin om het nieuwe jaar te starten als medewerker hekmontage? Beschik jij over de juiste werkmentaliteit en werk je graag in de buitenlucht? We zoeken een medewerker die graag het vak wil leren en zich voor langere tijd wil binden aan de opdrachtgever.

Je gaat helpen met het plaatsen van landelijke omheiningen. Je hoeft geen ervaring te hebben omdat de opdrachtgever je de fijne kneepjes van het vak gaat leren. Belangrijker is dat je over de juiste werkmentaliteit beschikt en vaardig bent met je handen, handgereedschap en machines. Samen met een collega vertrek je vanaf een locatie in Gieten. Het is dus noodzakelijk dat je met je eigen auto in Gieten kan komen. Het is de bedoeling dat je op termijn zelfstandig op pad kunt. Het zou mooi zijn wanneer je affiniteit en/of een achtergrond hebt in het werken in de buitenlucht, maar is niet een vereiste.

De werkzaamheden zullen medio januari van start gaan.

Functie-eisen

  • rijbewijs B(E)
  • affiniteit met buiten werken
  • betrouwbaar en loyaal
  • klantgericht
  • woonachtig omgeving Stadskanaal - Gieten

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever maakt hoogwaardige producten en is gespecialiseerd in duurzame afrasteringen met een natuurlijke uitstraling. De producten zijn door de jaren heen met kennis en ervaring geselecteerd en staan garant voor een optimale functionaliteit en een lange levensduur. De klanten lopen uiteen van particulieren tot professionals zoals onder andere natuurbeheer instanties, overheden, waterschappen en dierentuinen.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fysieke fulltimebaan in de buitenlucht met de mogelijkheden je binnen het bedrijf te ontwikkelen als zelfstandig medewerker hekwerk montage. Daarnaast zijn er mogelijkheden om scholingen en trainingen te volgen. Je wordt verloond volgens de cao Groen Groen en Infra en ontvangt een bruto uurloon tussen de € 12,40 en € 14,50. De hoogte is afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Op termijn behoort een overname door het bedrijf tot de mogelijkheden. Wil jij graag aan de slag als medewerker hekwerkmontage dan komen we graag met jou in contact. Je kunt reageren tot 30 januari. Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met de medewerkers van de vestiging Stadskanaal. zij zijn bereikbaar op het nummer 0599 65 18 08.

Deel deze vacature via