Vacature: Melker Hogeland

  • Salaris Tussen € 8,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 20 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMavo

Over de functie

Is het werken tussen de dieren echt wat voor jou? En ben jij enkele dagdelen per week beschikbaar? Dan hebben wij een leuk melkveebedrijf waar jij aan het werk kunt!

In het Hogeland zijn wij voor verschillende opdrachtgevers op zoek naar melkers. Als melker start je de melking met het voorbereiden van de melkput en het aanzetten van de machine. Daarna zorg je dat alle hulpmiddelen zoals dip, doeken en dumpemmers binnen handbereik zijn zodat jij tijdens het melken vlot door kan gaan. Daarna haal je de eerste koppel koeien op en begeleid je ze richting de melkstal. Het is per bedrijf verschillend welke klussen tijdens en rondom het melken gebeuren, maar saai is het nooit en omdat je met dieren werkt is geen dag hetzelfde.

Wil je extra uren maken naast het melken op een melkveebedrijf of in een andere functie? Reageer dan ook vooral op deze vacature, samen kunnen we kijken naar mogelijkheden voor jou!

Functie-eisen

  • Enige ervaring in de melkveehouderij is een pré


Over het bedrijf

De bedrijven bevinden zich op het Hogeland en variëren in werkwijze en grootte, neem vooral contact op en dan kijken we samen of er een bedrijf bij zit wat bij jou past!

Wat wij bieden

Wanneer jij start als melker ontvang je een salaris conform de cao dierhouderij. Ben je jonger dan 21 jaar? Dan ontvang je een leeftijdsafhankelijk loon, boven de 21 jaar ontvang je een salaris afhankelijk van jouw ervaring en kennis. Het loon is afhankelijk van leeftijd, kennis en ervaring tussen de € 8,- en € 14,- bruto per uur.

Wil jij binnenkort starten als melker op een melkveebedrijf in het Hogeland? Aarzel dan niet en reageer direct op deze vacature! Wij vragen je om uiterlijk te reageren op 12 februari. Heb je nog vragen over de vacature 'melker' of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30. Je kunt ons ook mailen: infobedum@abiant.nl.

Deel deze vacature via