Vacature: Hovenier tuinaanleg

  • Salaris Tussen € 14,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Gerkesklooster
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Is het aanleggen van tuinen echt jouw passie? En heb jij aantoonbare werkervaring in het groen?  Ga dan aan de slag als hovenier bij onze opdrachtgever de Kloostertuin Hoveniers in Stroobos.

Wat ga je doen? Als hovenier in de aanleg heb je een afwisselende baan. Je houdt je bezig met grondwerk, het aanleggen van (sier) bestrating, plaatsen van schuttingen, aanleggen van gazon en planten van groen, hagen en bomen. Voor deze functie is het belangrijk dat je tekeningen kunt lezen en maatvoering begrijpt. Je kunt zowel zelfstandig werken als in teamverband. kunt Je gaat aan de slag voor particulieren en bedrijven. 

Functie-eisen

  • werkervaring
  • rijbewijs BE (of bereid dit te halen)
  • bij voorkeur VCA (of bereid dit te halen)
  • fulltime beschikbaar

Over het bedrijf

De Kloostertuin Hoveniers is een hoveniersbedrijf in Stroobos. Het bedrijf gaat op het gebied van groen geen uitdaging uit de weg. De Kloostertuin hoveniers biedt een totaal pakket aan diensten: ontwerp, adviseren, aanleg, renovatie en onderhoud. Het bedrijf heeft 7 medewerkers en samen vormen jullie een hecht team van echte aanpakkers. Er heerst een gezellige en informele sfeer.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie. We bieden jou een contract tot en met december 2022. Het bruto uurloon ligt conform het cao Hoveniersbedrijf tussen de €14,83 en €16,58. De werkdagen zijn maandag tot en met vrijdag van 7:00 uur tot 16:00 uur. De werkdagen kunnen soms wat korter of langer duren, dit is afhankelijk van de drukte en het weer. Het is dus belangrijk dat je hier flexibel in bent.

 Solliciteer dan nu! Heb je nog vragen over de vacature ‘’hovenier tuinaanleg’’? Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Caroline van Abiant Uitzendgroep Surhuisterveen op het telefoonnummer 0512 220440. Je kunt solliciteren tot 7 februari 2022. 

Deel deze vacature via