Vacature: Servicemedewerker

  • Salaris €11,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Weet jij van aanpakken en werk jij graag zelfstandig en in de buitendienst? Voor onze opdrachtgever in Beilen zijn wij op zoek naar een servicemonteur voor het plaatsen van reclameposters op informatiezuilen.

Jij gaat op basis van een vooraf bepaalde route zelfstandig op pad door Noord Nederland langs bushokjes, tankstations en informatiescreens. Als servicemedewerker controleer je de staat van de reclameobjecten en maak je deze objecten schoon. Je verricht lichte technische onderhoudswerkzaamheden en verwisselt de affiches of reclamedoeken. Tot jouw werkzaamheden behoort tevens het bevestigen van diverse displays en stickers op verschillende ondergronden. De route en werkzaamheden worden weergegeven op een verkregen smartphone. Je bent in staat om de benodigde administratie op een nauwkeurige wijze uit te voeren. Jij weet van aanpakken, bent representatief en weet op een nette wijze met de aanwezige mensen te communiceren. 

Gemiddeld genomen ben jij 2 dagen van de week zelfstandig op pad om de reclamewissels uit te voeren. Op deze dagen verwissel je gemiddeld tussen de 80 en 100 posters per dag. De overige 3 dagen verricht je de onderhoud,- en schoonmaakwerkzaamheden aan de reclameobjecten. Gemiddeld stop je dan 35 keer per route. Jouw route loopt door de Noordelijke provincies waardoor je de ene dag in de kop van Friesland werkzaam bent en de andere dag in de stad Groningen.

Functie-eisen

  • Rijbewijs B
  • technisch inzicht
  • aanpakker

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een opdrachtgever met meerdere vestigingen in het land. Vanuit deze vestigingen worden diverse objecten in het land beheert zoals bushokjes, informatiescreens en tankstations. Ook richten zij zich op reclameartikelen in de detailhandel en mobiliteitsservice.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime werkplek in een jong en dynamisch team. Na enige tijd werken ontvang je vanuit de opdrachtgever een kledingpakket. Je ontvangt een marktconform salaris tussen de € 11,25 en € 11,88 bruto per uur. De hoogte van het inkomen is afhankelijk van jouw leeftijd en werkervaring.

Ben jij die servicemedewerker met aanpakkersmentaliteit waar wij naar op zoek zijn? Reageer dan voor 10 februari op deze vacature. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature servicemedewerker? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via