Vacature: Timmerman werkplaats

  • Salaris Tussen € 14,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Coevorden
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Heb jij affiniteit met hout en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als werkplaatsmedewerker? Heb jij altijd al mee willen denken en werken aan de nieuwste manier van modulair bouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Aan de hand van een productietekening bouw jij zelfstandig of samen met een collega een woonunit op. De werkzaamheden die je gaat verrichten als werkplaatstimmerman bestaan onder andere uit: assemblage, plaatsing, afwerking, reparatie, renovatie en verbouwing. De werkzaamheden vinden voornamelijk binnen plaats. Daarnaast kan het ook voorkomen dat je op locatie units monteert of afbouwt. 

Functie-eisen

  • geldig VCA-certificaat
  • aantoonbare ervaring als timmerman
  • rijbewijs B en eigen vervoer

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een specialist in het leveren van zowel tijdelijke als ook semipermanente huisvesting. Het bedrijf bestaat ruim 60 jaar en opereert zowel nationaal als internationaal. Ze hebben een eigen productiehal waar de units naar wens en op maat gebouwd worden. Er werken ruim 38 vakmensen en ze zoeken ter uitbreiding van hun team ervaren en enthousiaste timmermannen.

Wat wij bieden

Wij bieden een leuke, afwisselende en uitdagende baan als werkplaatstimmerman voor langere periode. Salaris is conform cao Timmerindustrie. Het bruto uurloon ligt tussen de € 14,- en € 16,- per uur. 

Ben jij enthousiast en wil je graag aan de slag bij een leuk en groeiend bedrijf? Reageer dan snel op onze vacature "werkplaatstimmerman". Solliciteren kan tot en met 30 januari! Voor vragen kun je terecht bij ons uitzendbureau in Emmen via het telefoonnummer 0591 70 11 01.

Deel deze vacature via