Vacature: Machine operator

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij een goed gevoel voor techniek en is werken met plaatstaal jouw ding. Heb je daarnaast ook enige ervaring met het bedienen van machines? Dan ben jij de machine operator die wij zoeken? Wij nodigen je van harte uit om op deze mooie vacature bij een groeiend bedrijf te lezen!

In verband met de uitbreiding van het machinepark zijn wij op zoek naar een machine operator die het een uitdaging lijkt om een nieuwe machine in gebruik te nemen. In eerste instantie werk je in de dagdienst, echter ben je op termijn bereid om in een 2-ploegendienst te werken.

 Je laadt de bestaande programma’s in en stelt de zetbank zowel mechanisch als elektronisch in, zodat de producten worden gezet met de juiste graden en afmetingen. Je zorgt dat de vooropgestelde kwaliteitsvereisten ook gehaald worden.  Als machine operator zorg je ervoor dat de programma's via de CAM module worden aangemaakt. Wanneer de producten voldoen aan de opgegeven specificatie ga je deze verpakken volgens de richtlijnen Je meldt de productiebon af in SAP, zodat de afgewerkte goederen op voorraad komen. Het is wenselijk dat je technische tekeningen kunt lezen. Je hebt aandacht voor kwaliteit en veiligheid. Daarnaast onderhoud je contacten met de klanten.

In de fabriek worden mooie producten gemaakt van plaatstaal welke middels bovenloopkranen worden getransporteerd. Mocht jij al eens met bovenloopkranen gewerkt dan is dit heel handig. Mocht je geen ervaring met bovenloopkranen hebben, dan zijn er mogelijkheden om hier een training in te volgen.

Functie-eisen

  • een (afgeronde) MBO technische opleiding op niveau 3/4
  • basiskennis van CNC sturing is een pré
  • woonachtig in een straal van 15 km van Stadskanaal
  • oplossingsgericht en creatief
  • veilig kunnen werken
  • kwaliteitsgericht

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een groeiend internationaal opererend bedrijf met meerdere vestigingen in Europa. Op jouw locatie werken nu nog 9 medewerkers. Het bedrijf maakt al jarenlang vol trots stalen dak- en gevelsystemen Er heerst een informele gezellige sfeer. Je komt terecht in een dynamisch en internationaal bedrijf.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie bij een groeiend bedrijf met een collegiale werksfeer en goede arbeidsvoorwaarden gebaseerd op de cao Metaal & Techniek. Mocht scholing nodig zijn, dan biedt Abiant jou de benodigde opleidingen aan. Wat ga je verdienen? Dit hangt af van jouw ervaring en leeftijd. Het bruto uurloon zal liggen tussen de € 10,48 en € 12,50. De secundaire voorwaarden zullen met jou besproken worden na een uitgebreide kennismaking.. Bij wederzijds goed bevallen behoort een overname door het bedrijf tot de mogelijkheden.

Ben jij geïnteresseerd in de vacature "machine operator"? We komen graag met jou in contact! Voor meer informatie mag je bellen met de medewerkers van de vestiging Stadskanaal. Zij zijn te bereiken op het telefoonnummer 0599 65 18 08. Wil je direct reageren op de vacature "machine operator" dan kan dat ook. Klik op de button "solliciteren" en wij ontvangen je sollicitatie graag voor 10 februari en zullen binnen twee werkdagen reageren. Ga jij solliciteren?

Deel deze vacature via