Vacature: Terreinmedewerker (doelgroep register/Wajong) Stadskanaal

  • Salaris Tussen € 10,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Ben jij een betrouwbare hardwerkende medewerker die graag als terreinmedewerker aan de slag zou willen voor een groeiend bedrijf in Stadskanaal? Mocht de vacature jou aanspreken dan komen we graag met jou in contact.

Wegens uitbreiding van het team is onze opdrachtgever op zoek naar een medewerker die kan helpen met het onderhouden van het terrein en de loods. Je collega's werken hard aan het maken van deuren en kozijnen en willen heel graag een collega die hen kan helpen met het schoonhouden en opruimen van de loods en het terrein rond het gebouw. Daarnaast krijg je ook de taak om de nieuwe materialen die binnen komen te ordenen, te sorteren en op de juiste plek te zetten. Het gaat hierbij om kit, schroeven, grote en kleine balken en planken. Omdat je sommige producten met de heftruck moet vervoeren is het wenselijk dat je op een heftruck kan rijden. Wanneer je nog geen ervaring op de heftruck hebt, dan krijg je bij de opdrachtgever de mogelijkheid om dit te leren. Samen met jou bepalen we hoeveel uren en op welke dagen je kunt werken. Het zou mooi zijn wanneer je minimaal 20 uur beschikbaar bent. 

Functie-eisen

  • doelgroep indicatie (doelgroepenregister/Wajong/indicatie banenafspraak)
  • affiniteit met houtbouw
  • per direct beschikbaar
  • woonachtig in Stadskanaal of directe omgeving

Over het bedrijf

Het bedrijf is gevestigd in Stadskanaal en actief in de nieuwbouw, verbouw, renovatie en eigen projectontwikkeling. Ze verzorgen niet alleen de bouwwerkzaamheden, maar ook het tekenwerk. Samenwerken met collega bedrijven op het gebied van installatie- en loodgieterswerk maakt het mogelijk om een totaalpakket aan te bieden. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een baan voor minimaal 20 uur in de week. Het werk is voor langere tijd. Je komt te werken bij een collegiaal bedrijf met een gezellige werksfeer en leuke collega's. Indien nodig kun je via ons cursussen volgen. Je ontvangt een loon volgens de cao Timmerindustrie. Afhankelijk van je leeftijd ontvang je een bruto uurloon tussen de € 10,01 en € 11,41. Heb jij interesse? Reageer dan zo spoedig mogelijk op deze vacature, maar in ieder geval voor 11 februari. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met de jobcoach van Abiant Willem de Vries. Willem is bereikbaar op het nummer 06 12 99 61 43. 

Deel deze vacature via