Vacature: Servicemonteur rioleringen

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Sta jij stevig in je schoenen en kan je goed met mensen omgaan, en hou je daarnaast ook van aanpakken? Lees dan verder over de functie servicemonteur rioleringen.

Als servicemonteur rioleringen stap jij elke ochtend in je 'eigen' volledig ingerichte werk bus naar je klant toe, hier los jij allerlei soorten problemen op. Van een simpele verstopping tot verstoppingen/verzakkingen met een uitdaging. Je weet van te voren nooit wat je aantreft maar gaat geen uitdaging uit de weg en je leert graag van elke klus weer iets nieuws.  Heb je nog geen ervaring maar ben jij wel technisch onderlegd en maak je snel dingen eigen? Dan komen wij ook graag in contact met jou. 

Functie-eisen

  • Rijbewijs B (I.v.m. eigen werkbus)
  • Flexibel inzetbaar en open staan voor onregelmatige werktijden i.v.m. storingsdiensten.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf welke gespecialiseerd is in alle rioolwerkzaamheden in de meest brede zin van het woord. Zij zijn werkzaam is in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel. Dagelijks staan zo'n 17 collega’s klaar om opdrachtgevers te bedienen en ontzorgen.

Wat wij bieden

Wij zoeken een servicemonteur rioleringen in de omgeving van het westerkwartier, je krijgt een afwisselende functie waarbij je door de drie noordelijke provincies werkzaam bent. Je salaris wordt conform cao klein metaal uitbetaald en ligt tussen de € 11,- en € 13,- bruto per uur.

Wil jij graag zo snel mogelijk aan de slag en denk je na het lezen van deze vacature dit is echt wat voor mij? Reageer dan voor 5 februari. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via