Vacature: BBL leerling hovenier

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Het is weer tijd voor de winterscholing! Het is zo ver, de winter is volop bezig. De meeste mensen zitten het liefst bij de kachel maar jouw passie ligt bij het buitenwerk. Naast de winterscholing gaan we op zoek naar een werkgever waar je de opgedane theorie in praktijk kan brengen. Bij onze opdrachtgever in Joure zijn er volop mogelijkheden om je ontwikkelen tot hovenier. Dit kan met een interne opleiding maar ook in combinatie met een bbl opleiding. Word jij hier enthousiast van?

Als leerling hovenier is het elke dag weer een verassing waar je heen gaat. Ook zijn de werkzaamheden iedere week anders en word het veelal afgewisseld. Zo houd jij je veelal bezig met schoffelen, snoeien, het bestrijden van onkruid, bladblazen, bosmaaien, grasmaaien en overig onderhoud. Daarnaast is een belangrijk onderdeel van je werk de aanleg van tuinen. Je bent dus veel in de buitenlucht aan het werk en dit is iets wat je graag doet. De werkzaamheden zijn zowel bij particulieren als bij bedrijven. Je werkzaamheden zijn super divers en je kan leren van verschillende hoveniers en groenvoorzieners. Als de wil er is kun je heel veel leren en zijn er volop mogelijkheden binnen het bedrijf. Via Abiant helpen wij je met het behalen van de benodigde certificaten zodat jij uiteindelijk als zelfstandig hovenier aan het werk kan. Hierbij is het volgen of doorzetten van een bbl-opleiding één van de mogelijkheden. De voorkeur gaat echter wel uit naar iemand die ook de bbl opleiding wil gaan volgen, dit omdat er in de winter iets minder werk is en dit mooi op elkaar aansluit!

Functie-eisen

  • rijbewijs B
  • fulltime beschikbaar voor langere periode.
  • enthousiast
  • bbl opleiding groen (bij voorkeur)

Over het bedrijf

Als leerling hovenier is geen dag het zelfde. Zo houd jij je veelal bezig met schoffelen, snoeien, het bestrijden van onkruid, bladblazen, bosmaaien, grasmaaien en overig onderhoud. Daarnaast is een belangrijk onderdeel van je werk de aanleg van tuinen. Je bent dus veel in de buitenlucht aan het werk en dit is iets wat je graag doet. De werkzaamheden zijn onder andere bij particulieren en bij bedrijven. Je werkzaamheden zijn super divers en je kan leren van verschillende hoveniers en groenvoorzieners. Als de wil er is kun je heel veel leren en zijn er volop mogelijkheden binnen het bedrijf. Via Abiant helpen wij je met het behalen van de benodigde certificaten zodat jij uiteindelijk als zelfstandig hovenier aan het werk kan. Hierbij is het volgen of doorzetten van een bbl-opleiding één van de mogelijkheden. Bij voorkeur ben je al gestart met de opleiding tot hovenier.

Wat wij bieden

Wij bieden een leuke werkplek voor een langere tijd waar je de fijne kneepjes van het vak van hovenier leert. Daarnaast verdien je een salaris tussen € 11,- en € 13,- bruto per uur en bouw je natuurlijk vakantiedagen en vakantiegeld op.

Ben jij de leerling hovenier waar wij in Heerenveen naar op zoek zijn? Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor de vacature 'BBL leerling hovenier'? Neem dan voor 10 februari contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00. We vertellen je graag meer over het het werken en leren in de groene sector.

Deel deze vacature via