Vacature: Loonwerker

  • Salaris Tussen € 13,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 60 uur
  • Standplaats Hoornsterzwaag
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Met moderne machines trotseer jij alle landweggetjes in de gemeente Heerenveen om bij diverse landbouwbedrijven agrarische werkzaamheden te verrichten.

Onze opdrachtgever is ter vervanging op zoek naar een ervaren loonwerker. Als loonwerker bij dit bedrijf heb je een divers takenpakket en werk je ieder seizoen met ander materiaal. Zo ga je in de winterperiode voornamelijk aan het werk op een zelfrijdende voermengwagen en werk je 4 dagen 10 uur per dag en ben je 1 dag in de week vrij. Omdat deze werkzaamheden 7 dagen in de week door gaan werk je 1 keer per drie weken op zondag. In het hoogseizoen (van april tot en met oktober) ga je ook maaien, harken, balenpersen en kunstmest strooien. In deze periode is het af en toe flink aanpoten en kunnen het lange werkdagen- en weken zijn.  

Functie-eisen

  • Je hebt er geen problemen mee om soms lange werkdagen te hebben
  • Ervaring als loonwerker

Over het bedrijf

Je gaat aan het werk in een gemoedelijk en klein team. Samen zetten jullie de schouders er onder en zorgen er met elkaar voor dat het werk af komt. Je werkt met nieuwe en moderne landbouwmachines.

Wat wij bieden

Het loonbedrijf biedt jou een jaar rond werk en bij goed functioneren en wederzijds enthousiasme is er mogelijkheid tot een vast contract. Het bruto uurloon ligt tussen de € 13,- en € 15,50 dit is afhankelijk van jouw leeftijd, kennis en ervaring. Indien nodig biedt Abiant jou cursussen en werkkleding aan.

Ben jij de loonwerker die onze opdrachtgever zoekt? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie uiterlijk 11 februari tegemoet! Heb je nog vragen over de vacature loonwerker? Neem gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen. Zij zijn te bereiken op telefoonnummer 0512 22 04 40.

Deel deze vacature via