Vacature: Isolatiemonteur

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Wil jij je steentje bijdragen aan het verduurzamen van woningen door als isolatiemonteur aan het werk te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ter versterking van het team is onze opdrachtgever op zoek naar een (beginnend) isolatiemonteur. Als isolatiemonteur richt jij je op het plaatsen van isolatiemateriaal in kruipruimtes, onder daken en in spouwmuren. Voor deze functie is ervaring niet vereist je krijgt namelijk de mogelijkheid om binnen het bedrijf opgeleid te worden door je collega's. Het is daarom wel belangrijk dat je gemotiveerd bent om te werken. 

Functie-eisen

  • aanpakkersmentaliteit
  • rijbewijs B is een pre

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een jong en enthousiast isolatiebedrijf. Het bedrijf is gespecialiseerd in vloer-, dak- en spouwmuurisolatiematerialen. Door de warmtehuishouding van huizen op een duurzame manier te optimaliseren draagt het bedrijf bij aan een beter milieu en lagere energiekosten. Binnen het bedrijf heerst een informele werksfeer waar onderling tussen de medewerkers gezelligheid voorop staat!

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie bij onze opdrachtgever, eventueel is een parttime functie in overleg ook bespreekbaar. Bij goed bevallen betreft het een functie voor langere tijd. Voor jouw werkzaamheden ontvang je een salaris tussen de € 11,- en € 14,- bruto per uur, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Daarnaast ontvang je bij onze opdrachtgever een kerstpakket, worden er bedrijfsfeesten georganiseerd en staat er aan het einde van iedere week een gezellige vrijdagmiddagborrel gepland!

Zie jij dit isolatiebedrijf als een leuke plek om jezelf verder te ontwikkelen? Dan vragen wij jou om op deze vacature te reageren voor 17 februari. Heb je nog vragen over deze vacature of wil je meer informatie over de vacature 'isolatiemonteur'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 050 319 96 30. Je kunt ons ook mailen: infobedum@abiant.nl.

Deel deze vacature via